Po co mam zglaszac moderacji syf ktory moge sam wywalic z profilu.
Napisalem tutaj by ci ktorzy uwierzyli w twoje dobre checi powrotu i spokojnych rozmow wiedzieli ze nic sie nie zminimo i nadal obsmarkujesz wszystko wokol
opcja dyskusji z toba na kolejnym portalu a juz nie daj boze na priwie sprawia ze boli mnie kazdy miesien twarzy od grymasu ja wykrecajacego
jedynie to ze uprawiasz swoja wojenke dalej tutaj deklarujac jej zakonczenie i "pasjonowanie sie wspomnym hobby" - smiech na salirozumiem co ma do tego to forum
rotflPoza tym, zostawiłem pod Twoimi zdjęciami pozytywne oceny, więc co w tym złego ?
szczegolnie pod reklama Avona (wiem - ty nie dorosles do klienta tej rangi bo w slubach wystarczy postawic parke pod drzewem i pstryknac cokolwiek, co jzu zdazyles zaprezentowac) albo pod zdjeciem gdzie wychodza twoje problemy nie tylko z kultura bo to juz wszyscy wiedza ale rowniez z podstawami biologii bo nie odrozniasz chrabaszcza od komara![]()
choc akurat fakt twojego nasmarkania pod tym zdjeciem jest fajnym zbiegiem okolicznosci - zdjecie zdobylo wyroznienie w International Photography Awards w 2012r. zakladam ze jako czlowiek kreujacy si ena znawce mody cokolwiek o tym konkursie slyszales. Jakos opinia amerykanskigo jury jest dla mnie cenniejsza od twojego zdania.
Nie mam niestety tyle czasu by biegac po twoim profilu i komentowac umiesczona tam tandete gdzie wiekszosc modelek przyjmuje pozycje "na malysza" albo rozkracza sie na wszelkich mozliwych przedmiotach uzytku publicznego - od drogi do slupa. wiec bardzo przepraszam ale nie licz na wzajemnosc.
mam nadzieje ze po wykonaniu zadania z zapalem godnym lepszej sprawy, napisaniu wszedzie gdzie sie da ze moj warsztat jest do d.py i ze zaden ze mnie fotograf spokojnie wypijesz popoludniowe mleczko przygotowane przez mamusie i dasz sobie spokoj z kolejnymi.
jesli ci to pomoze zasnac - tak oczywiscie masz racje. nie umiem robic zdjec a ty jestes drugim avedonem lindberghiem i newtonem w jednym.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami