Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: Agnieszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    Gdzie się jeszcze poskarżyłeś że zostawił Ci ktoś komentarz pod zdjęciem na portalu na którym zostawia się komentarze !?

Przecież jest możliwość odpowiedzi na maxmodels na komentarze innych, jak również można napisać prywatną wiadomość- jeżeli się nie zgadzasz z opinią, w najgorszym wypadku jak jest coś obraźliwego to można zgłosić moderacji, nie rozumiem co ma do tego to forum. Poza tym, zostawiłem pod Twoimi zdjęciami pozytywne oceny, więc co w tym złego ?
    Po co mam zglaszac moderacji syf ktory moge sam wywalic z profilu.
    Napisalem tutaj by ci ktorzy uwierzyli w twoje dobre checi powrotu i spokojnych rozmow wiedzieli ze nic sie nie zminimo i nadal obsmarkujesz wszystko wokol

Przecież jest możliwość odpowiedzi na maxmodels na komentarze innych, jak również można napisać prywatną wiadomość
    opcja dyskusji z toba na kolejnym portalu a juz nie daj boze na priwie sprawia ze boli mnie kazdy miesien twarzy od grymasu ja wykrecajacego
    rozumiem co ma do tego to forum
    jedynie to ze uprawiasz swoja wojenke dalej tutaj deklarujac jej zakonczenie i "pasjonowanie sie wspomnym hobby" - smiech na sali
    Poza tym, zostawiłem pod Twoimi zdjęciami pozytywne oceny, więc co w tym złego ?
    rotfl
    szczegolnie pod reklama Avona (wiem - ty nie dorosles do klienta tej rangi bo w slubach wystarczy postawic parke pod drzewem i pstryknac cokolwiek, co jzu zdazyles zaprezentowac) albo pod zdjeciem gdzie wychodza twoje problemy nie tylko z kultura bo to juz wszyscy wiedza ale rowniez z podstawami biologii bo nie odrozniasz chrabaszcza od komara
    choc akurat fakt twojego nasmarkania pod tym zdjeciem jest fajnym zbiegiem okolicznosci - zdjecie zdobylo wyroznienie w International Photography Awards w 2012r. zakladam ze jako czlowiek kreujacy si ena znawce mody cokolwiek o tym konkursie slyszales. Jakos opinia amerykanskigo jury jest dla mnie cenniejsza od twojego zdania.

Nie mam niestety tyle czasu by biegac po twoim profilu i komentowac umiesczona tam tandete gdzie wiekszosc modelek przyjmuje pozycje "na malysza" albo rozkracza sie na wszelkich mozliwych przedmiotach uzytku publicznego - od drogi do slupa. wiec bardzo przepraszam ale nie licz na wzajemnosc.
    mam nadzieje ze po wykonaniu zadania z zapalem godnym lepszej sprawy, napisaniu wszedzie gdzie sie da ze moj warsztat jest do d.py i ze zaden ze mnie fotograf spokojnie wypijesz popoludniowe mleczko przygotowane przez mamusie i dasz sobie spokoj z kolejnymi.
    jesli ci to pomoze zasnac - tak oczywiscie masz racje. nie umiem robic zdjec a ty jestes drugim avedonem lindberghiem i newtonem w jednym.
    Ostatnio edytowane przez sailor ; 26-05-2014 o 17:12
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Internet piękna rzecz.
    Völkchlor

Domyślnie

...
    Ostatnio edytowane przez sailor ; 26-05-2014 o 17:12 Powód: polaczenie postow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    przez mamusie i dasz sobie spokoj z kolejnymi.
    jesli ci to pomoze zasnac
    Wcześniej o mojej dziewczynie, teraz o mamie, wybacz kolego, ale ochłoń troszkę i podaruj sobie teksty z rodziną.
    Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 26-05-2014 o 19:09

Domyślnie

Nie ma szans kurczaku.
    Marynarz gra starym i sprawdzonym schematem.
    Najpierw Cie obrazi a potem poskarży moderatorom.
    Jak w przedszkolu.

Domyślnie

Wcześniej o mojej dziewczynie, teraz o mamie, wybacz kolego, ale ochłoń troszkę i podaruj sobie teksty z rodziną.
    zaraz zaraz .. ale jak ty mnie wyganieles zjesc snikersy albo pobiegac by wypocic tluszcz to bylo ok i bardzo w porzadku? ;D
    napisalem powyzej co napisalem by pokazac jak szczeniackie jest twoje zachowanie - wiesz ze tutaj juz ci nie pozwola za bardzo napluc wiec piszesz ze przepraszasz i ze zalezy ci tylko na zdjeciach a potem za plecami robisz swoje na innych portalach ... naprawde nie szkoda ci czasu? moglbys w tym samym czasie np sciany na zdjeciach poprostowac.. z korzyscia zarowno dla dyskusji i fotografii

Cytat Zamieszczone przez czarny75 Zobacz posta
    Nie ma szans kurczaku.
    Marynarz gra starym i sprawdzonym schematem.
    Najpierw Cie obrazi a potem poskarży moderatorom.
    Jak w przedszkolu.
    tak oczywiscie. cale szczescie ze stoisz na strazy i masz cos konkretnego do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czarny75 Zobacz posta
    /Jak w przedszkolu.
    Ja nie wiem czego tych dzieci w przedszkolach teraz uczą :/

Sailor znasz tą reklamę : ''Zjedz snikersa, bo gwiazdorzysz.'' - poza tym, pierwszy tego nie napisałem, tylko potwierdziłem kogoś wcześniej. Co do biegania, dawałem do zrozumienia, że zamiast pisać mega długie "bzdurne" komentarze można tą energie przełożyć na sport, żeby się wyładować i zdrowia zaczerpnąć

Peace !
    Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 26-05-2014 o 23:43

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów