aklu03, co to miałyby być za zdjęcia przykładowe, co miałyby przedstawiać i czego miałyby dowodzić?
Szukaj
aklu03, co to miałyby być za zdjęcia przykładowe, co miałyby przedstawiać i czego miałyby dowodzić?
Właśnie zastanawiam się, czy warto dopłacać 1000zł do d7100, zbyt dużych różnic chyba nie ma w body. Zależy mi przede wszystkim na dobrej jakości zdjęciach.
Ja bym brał D7000 i dobry obiektyw, jeśli chodzi o problemy co piszą na forum dotyczące tego modelu to licznik mi się zbliża do 83 tyś klapnięć i nadal mam zero problemów z nim AF działa jak należy ale większość napisze że i tak jest zepsuty![]()
Co to jest według ciebie dobrej jakości zdjęcie? Ogólniej to już się nie mogłeś wyrazić...
Ja ci powiem szczerze - jak sam nie potrafisz porównać specyfikacji obu puszek, to kup sobie tego D7000 i zabij konsumencki głód. Przynajmniej zostanie ci 1000zł w portfelu, które pewnie wydasz na obiektyw, bo stwierdzisz że nadal zdjęcia nie są 'dobrej jakości'.
moim zdaniem jest mieć lepsze szkła niż lepszą puszkę a gorsze szkoła, no ale wybór należy w 100% do ciebie my za ciebie nie kupimy![]()
No to na pewno. Nawet d3100 z dobrymi szkłami wymiata![]()
D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
http://500px.com/arekkruszka
FB MM
Skontaktuj się z nami