Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 66

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Kurka, napisz do nich z innego maila, że masz Silver Efex Pro z niemieckiej gazety fotograficznej i wklej początek wiadomości od nich:

Wiele więcej i tak nie da się wkleić, więc jak nie zapytają o numery seryjne to dobrze. Napisz, że to było w sierpniu 2012.
    Spróbuj!
    No niestety, poprosili o nr. seryjny.

Oto cytat:

I was unable to find your order details for the purchase you made before the new Nik Collection. Please provide your product key for verification.

Unfortunately without the right product key you are not qualified to receive the free upgrade.

Czyli chyba się "wycwanili" i już nie dają programu za maila... szkoda

Domyślnie

Dostali pewnie kilkadziesiąt e-maili z Polski, to się zorientowali.
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

hehehe i może jeszcze nasze forum czytają

Domyślnie

149 dolców czyli 450 zł. Jeden email. Opłaca się.
    Na tej zasadzie, to równie dobrze można ściągnąć to z torrentów...

Domyślnie

[QUOTE=zdyboo;3355056 Z drugiej strony Google kasy ma jak lodu i stać ich na taki gest.[/QUOTE]

To nie gest, to kalkulacja. Ile osób kupiłoby w Polsce i nie tylko ten zestaw, gdyby każdy z programów kosztował 126 dolarów? A tak chyba było przed zmianą właściciela. Masa robi kasa.

Domyślnie

Kurka, napisz do nich z innego maila, że masz Silver Efex Pro z niemieckiej gazety fotograficznej i wklej początek wiadomości od nich:

Wiele więcej i tak nie da się wkleić, więc jak nie zapytają o numery seryjne to dobrze. Napisz, że to było w sierpniu 2012.
    Spróbuj!
    Dzisiaj dostałem od nich odpowiedź. Jednak chcą numeru seryjnego:

"Thank you for contacting Nik by Google, I hope you’re having a great day! You may be eligible for a free upgrade to the latest version of our Nik Collection by Google! In order for me to verify this, I’m going to need you to provide me with a Product Key for any previous Nik Software products that you may own. I was unable to find any registered software using the email address provided, did you possibly use an alternate email address to register your software? Once I receive your Product Key, I’ll be more than happy to send you links for your free upgrade!"
    D3/D2X > (14-24/24-70/70-200)2.8 > 85 1.4d > SB910/800

Domyślnie

Niezłego wstydu narobiliście, teraz Google będzie wiedziało, że Polaki cebulaki chcą darmowego Nika. Przykre.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek z Nikonem też Zobacz posta
    Niezłego wstydu narobiliście, teraz Google będzie wiedziało, że Polaki cebulaki chcą darmowego Nika. Przykre.
    Bo gdzie indziej to nie oszukują, wyłudzają, malwersują, defraudują, kradną i zabijają. Tylko u nas taka ciekawostka przyrodnicza, że ludzie chcą jak najwięcej za jak najmniej.
    Żeby było jasne - nie usprawiedliwiam takiego zachowania, ale nie zamierzam się samobiczować z tego powodu, że jestem Polakiem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek z Nikonem też Zobacz posta
    Masz rację, wstyd i hańba dla tego szczególnie umiłowanego przez boga narodu.

Google wszystko już i tak wie. Czyta i podsłu****e z Androida, wszędzie robi zdjęcia oraz niejako przy okazji robiąc te zdjęcia po kraju monitoruje każdą sieć WIFI dostępną z drogi.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Odgrzebię wątek.
    Przedwczoraj robiąc porządki znalazłem płytkę Nik Color Efex Pro 3.0 Select Edition, którą otrzymałem kupując Color Checker Passport.
    Wysłałem pytanie do Google, czy posiadanie takiej wersji uprawnia mnie do darmowej aktualizacji - błyskawiczna odpowiedź - oczywiście, chwilę później link do aplikacji.
    Miła niespodzianka. Dobrze, że chomikuję starocie.
    Może kiedyś Google łyknie Adobe
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów