Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 66

Domyślnie

A ja dziś z ciekawości napisałem do Nik'a (czy raczej Google, bo nie wiem już w sumie ) jak to jest - czy jeśli posiadam zakupionego PS'a CS5 to czy mogę otrzymać darmową wersję Nik Collection.
    Odpowiedź brzmi - Nie.
    Tak więc nie wiem jak Elanek tobie udało się otrzymać całość do PS CS6, ale u mnie niestety odpowiedź była negatywna i że taka opcja jest dostępna wyłącznie, jeśli posiadamy jakikolwiek z produktów Nik Software.
    Widocznie mam pecha

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    A ja dziś z ciekawości napisałem do Nik'a (czy raczej Google, bo nie wiem już w sumie ) jak to jest - czy jeśli posiadam zakupionego PS'a CS5 to czy mogę otrzymać darmową wersję Nik Collection.
    Odpowiedź brzmi - Nie.
    Tak więc nie wiem jak Elanek tobie udało się otrzymać całość do PS CS6, ale u mnie niestety odpowiedź była negatywna i że taka opcja jest dostępna wyłącznie, jeśli posiadamy jakikolwiek z produktów Nik Software.
    Widocznie mam pecha
    Przecież kolega miał wcześniejszą wersję.

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Czy komuś cokolwiek wiadomo jak działają te filtry z polskim PSem? Czy się nie gryzą?
    (BTW, wiem co kupuję, mam w dalszym ciągu ColorEfexPro na NX2 i kiedyś dostałem za darmo licencję SilverEfexPro do PSE).

Domyślnie

A to sorry, źle zrozumiałem jego ostatni wpis:
    Chciałbym dodac, że za darmo całego NIKa dali do PS CS6 . Wystarczy im cokolwiek chyba napisac, nikt nie weryfikuje, wysyłają linka do ściągnięcia w ciągu doby
    Zrozumiałem, że kolega otrzymał ten zestaw niezależnie od posiadanego wcześniej pakietu...

Sorry w takim razie

Domyślnie

Fajna opcja.
    Przepraszam za OT, ale nie wiem, gdzie to napisać - na stronie http://sharewareonsale.com można pobrać wtyczki Topaz ReStyle za darmo.
    Dzięki, dobrze, że zdążyłem przeczytać, za 7h koniec promocji.

Domyślnie

Fajna opcja.
    Przepraszam za OT, ale nie wiem, gdzie to napisać - na stronie http://sharewareonsale.com można pobrać wtyczki Topaz ReStyle za darmo.
    Bardzo dobrze, że napisałeś . Dzięki!
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Odpowiedź brzmi - Nie.
    Widocznie mam pecha
    Kurka, napisz do nich z innego maila, że masz Silver Efex Pro z niemieckiej gazety fotograficznej i wklej początek wiadomości od nich:
    Sehr geehrter Kunde,

vielen Dank für die Anmeldung auf www.niksoftware.com. Anbei erhalten Sie Ihren
    persönlichen Produktschlüssel für Silver Efex Pro™, welches Sie von nun an uneingeschränkt nutzen können. Mit dieser Version sind Sie auch zum Kauf des Upgrades auf Silver Efex Pro™ 2 berechtigt.
    Wiele więcej i tak nie da się wkleić, więc jak nie zapytają o numery seryjne to dobrze. Napisz, że to było w sierpniu 2012.
    Spróbuj!
    John Coltrane

Domyślnie

115 dolarów to nie jest tak dużo i można też pakiet NIK kupić bez kombinowania. Zwłaszcza, że dostaje się tak naprawdę chyba 6 programów.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    115 dolarów to nie jest tak dużo i można też pakiet NIK kupić bez kombinowania. Zwłaszcza, że dostaje się tak naprawdę chyba 6 programów.
    149 dolców czyli 450 zł. Jeden email. Opłaca się.
    Pakiet jest wyśmienity - siedzę wieczorami na kompie, testuję i jestem zachwycony.
    NIK CEP3 pod Capture NX2 to ubogi krewny.
    John Coltrane

Domyślnie

Nadal w sieci można wygrzebać kod zniżkowy na 15% od ceny wyjściowej. Co daje 126 dolarów, źle zapamiętałem, Kupowałem już jakiś czas temu.
    Też mam ten SEX z niemieckiej gazety i OIDP to użytkownik nie uzyskiwał prawa do updejtów. Co prawda wtedy jeszcze NIK nie był wykupiony przez Google. Z drugiej strony Google kasy ma jak lodu i stać ich na taki gest.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

15% to oni daja wszystkim, jak im sie napisze maila z pytaniem po ile jest NIK serio, sprawdziłem organoleptycznie
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów