Close

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 66 z 66

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek z Nikonem też Zobacz posta
    Z tego co czytałem można zrobić sobie akcje PS do Nika, nie używam na razie tego, bo w Color Efex Pro spędzam zazwyczaj trochę czasu ustawiając wszystko.
    Oczywiście, że można zrobić akcję z NIKami, czy Topazem.
    Jedyna różnica między akcjami a ręcznym wprowadzaniem, to to, że akcja nie generuje NIKa w nowej warstwie tylko na tej samej.
    Ale to żaden problem by produkując akcję w pierwszej kolejności powielić warstwę.
    Oczywiście można również sprawić by akcja zatrzymywała się na NIKu pozwalając nam dokonać korekt wpisanych w akcje ustawień.

FULL obsługa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siedemczwartych Zobacz posta
    A w NIKach klikając w USTAWIENIA->PO KLIKNIĘCIU OK możemy ustawić jak ma się otwierać filtr. Czy nowa warstwa czy na tej samej.
    Więc wszystko jest łatwo konfigurowalne
    Dzięki!

Domyślnie

Witam , nie chcialem zakladac oddzielnego watku , mam problem z Nikiem , tz :instaluje w pluginach PS CC filtr sie odpala jest wszystko ok, ale po kliknieciu pendzel albo ok nic sie nie dziej, tak jak by nie dzialal filtr , co robie nie tak .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pitbul60 Zobacz posta
    Witam , nie chcialem zakladac oddzielnego watku , mam problem z Nikiem , tz :instaluje w pluginach PS CC filtr sie odpala jest wszystko ok, ale po kliknieciu pendzel albo ok nic sie nie dziej, tak jak by nie dzialal filtr , co robie nie tak .
    A w NIKach klikając w USTAWIENIA->PO KLIKNIĘCIU OK możemy ustawić jak ma się otwierać filtr. Czy nowa warstwa czy na tej samej.
    Więc wszystko jest łatwo konfigurowalneA w NIKach klikając w USTAWIENIA->PO KLIKNIĘCIU OK możemy ustawić jak ma się otwierać filtr. Czy nowa warstwa czy na tej samej.
    Więc wszystko jest łatwo konfigurowalne

Od tego bym zaczął.

Ps: "pędzel"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pitbul60 Zobacz posta
    Po kliknięciu OK powinno Ci powoli zapisywać zdjęcie (pasek postępu), a potem wynik powinien być widoczny w PS.
    Sprawdź czy masz aktualną wersję Nik, w razie czego pobierz wersję trial ze strony i ona już rozpozna że masz licencję.

Domyślnie

Oki dzieki sliczne , juz jest oki , no z Pedzlem pojechalem hehe, Jeszcze raz dzieki.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów