można wiedzieć, czym obrabiacie fotki? , jakaś suwakologia w jednym programie, czy hdr z kilku ekspozycji z jednej klatki?
Szukaj
można wiedzieć, czym obrabiacie fotki? , jakaś suwakologia w jednym programie, czy hdr z kilku ekspozycji z jednej klatki?
mnie też chyba ulica najbardziejMoże dlatego że teraz landszaftów atakujących na wszelkich portalach miliony ? ale nie powiem, pierwszy secik również ładniusi
![]()
Ja obrabiam w LR, a potem konwersja do BW za pomocą Silver Effex 2.
Wszystko oczywiście na jednej klatce.
kolego zdyboo, zdjecia bw wykonuje kolega w postprodukcji czy tez ma kolega kamere odpowiednio ustawiona? p.s. 44!sorry, nieaktualne, odpowiedzi udzielil kolega w poscie 23.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Dzięki zachęciłeś mnie trochę. Za kilka tygodni wybieram się na Sycylię, ale po wyspie będziemy jeździć rowerem. Może mimo wszystko też jakieś ciekawe kadry przywiozę![]()
D80 + Sigma 17-70/2.8-4.5 + SB-700 | http://www.flickr.com/photos/anghan/
Uważajcie na ruch uliczny i drogowy. Zwłaszcza w mieście. Żeby nie było, byłem wożony samochodem na Malcie, Krecie, Katalonii oraz Sycylii. Sycylijczycy stanowią osobna kategorię jeżeli chodzi o ruch drogowy. Dla kogoś, kto tam nie mieszka, może to stanowić problem.
Eeeeeeeee
Nie przesadzaj - pilot tez od siebie ze 2 razy dodał![]()
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
wbrew pozorom oświetlenie nie było tak kontrastowe jak by sie mogło wydawać.
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
2 i 6 mają jakiś taki klasyczny, natgeoski sznyt. Aż miło popatrzeć. 9. - wpadło przypakiem? O co kamą?
Skontaktuj się z nami