Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomski Zobacz posta
    Bez zakładania nowego tematu zapytam tutaj. Czy na obecną chwilę Manfrotto BeFree ma jakąs konkurencję z innych firm jesli chodzi o statyw typowo turystyczny?
    Wydaje się że może być niezły: Statyw Sirui T-1005X Traveler
    Z głowicą około 550PLN - po złożeniu nawet mniejszy od BeFree. Na ten moment odpuściłem zakup bo musiałem zrewidować plany urlopowe... może ktoś ma i wypowie się na temat jakości....

Domyślnie

Ja sobie do mojego bezlusterkowca kupilem wlasnie Sirui T1005X, rozwazalem tez T2005X, przy ostatecznej decyzji zawazyla nizsza pozycja robocza, kompaktowe wymiary i waga.
    Do wieszania ciezszych rzeczy mam frotke

pozdro
    Trzy aparaty spod znaku N i "troche" szpeja do nich....

www.michalak24.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nyny1 Zobacz posta
    Ja sobie do mojego bezlusterkowca kupilem wlasnie Sirui T1005X, rozwazalem tez T2005X, przy ostatecznej decyzji zawazyla nizsza pozycja robocza, kompaktowe wymiary i waga.
    Do wieszania ciezszych rzeczy mam frotke
    Do bezusterkowca, który nie waży nawet 0,5 kg można kupić cokolwiek byle stało o własnych siłach
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siwyozzman Zobacz posta
    Wydaje się że może być niezły: Statyw Sirui T-1005X Traveler
    Z głowicą około 550PLN - po złożeniu nawet mniejszy od BeFree.....
    Cytat Zamieszczone przez nyny1 Zobacz posta
    Ten Sirui T-1005X nawet, nawet. Jednak po dołożeniu cena razem z głowicą zbliża się do ceny BeFree (~100 taniej). Ma jednak jedną cechę troche mi nie pasującą - nóżki z pierscieniami zaciskowymi. O wiele bardziej wygodne i pewne są dzwigienki.

Znalazłem coś takiego w necie: "Benro statyw A350EX z głowicą BH-0" w cenie ~320 zl. Wydaje się ideał, bo parametry wagi i wymiarów ma zbliżone, firma też nie z księżyca, tylko cena zastanawia, bo podejrzanie niska. Może ktoś zna ten sprzęt i potwierdzi czy warto?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów