Jeżeli Ktoś ma jakiekolwiek informacje na temat kondycji finansowej miesięcznika Digital Foto Video bardzo proszę o podzielenie się uwagami.
Ostatnio mam przykre doświadczenia z tym miesięcznikiem. Z Digital Foto Video jestem związany od samego początku, posiadam prawie wszystkie numery tego czasopisma, brakuje mi dosłownie 1 numeru z poprzednich lat. Na początku tego roku skuszony promocją na prenumeratę roczną, dokonałem wpłatę otrzymując stosowne potwierdzenie. Ponieważ od stycznia do marca nie otrzymałem żadnego egzemplarza czasopisma, postanowiłem wyjaśnić co się stało i tu małe rozczarowanie, wszystkie maile są odrzucane przez serwer, zakładka sklep na stronie internetowej Digital Foto Video nie działa, wyskakuje komunikat „Ta domena jest na sprzedaż”
Na początku marca udało mi się dwukrotnie telefonicznie skontaktować z osobą odpowiedzialną za prenumeratę, lecz zawsze byłem zbywany odpowiedzią, że aktualnie pan z którym rozmawiałem nie ma dostępu do komputera i nie może mi odpowiedzieć. Obecnie żadne telefony nie są odbierane, zarówno w redakcji jak i w sklepie. W dniu 11 marca wysłałem pismo na nr fax, lecz także pozostało bez odzewu.
Ciekawy jestem czy jestem sam w takiej sytuacji, czy takich przypadków jest więcej.
Bardzo proszę o odzew, jeżeli Ktoś na ten temat coś wie więcej.
Pozdrawiam
Wojtek
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami