Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Gabriela

Domyślnie

Witam moim zdaniem kolor cery na tej modelce jest jak z filmów typu horror. Ja tak to widzę może to tak miało wyjść.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamil9t Zobacz posta
    Witam moim zdaniem kolor cery na tej modelce jest jak z filmów typu horror. Ja tak to widzę może to tak miało wyjść.

I specjalnie założyłeś / założyłaś konto żeby się podzielić swoją cenną, merytoryczną i dającą nadzieję na poprawę warsztatu autora uwagą? Jak z horroru to są takie "komentarze"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CathyNoo Zobacz posta
    Nie wiedziałam,ze panowie na tym forum są ekspertami od wizażu
    A w twoim mniemaniu ekspertami od wizażu mogą być co najwyżej kobiety i to na forum motoryzacyjnym?

Pewnie to zdjęcie może się podobać (tak wynika z komentarzy, pytanie na ile szczerych a na ile wynikających z fejsbukowych nawyków) ale skoro je wrzuciłaś na publiczne forum pod ocenę, to pogódź się z tym, że są ludzie, którym nie do końca ono odpowiada. Zwłaszcza dziwny makijaż, zamieszanie we włosach i przepalona twarz.(tak, wiem, na twoim monitorze jest dobrze i kropka a inni niech się pocałują w nos i wyobrażą sobie, że przepałów nie ma)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BolzZ Zobacz posta
    Zwłaszcza dziwny makijaż, zamieszanie we włosach i przepalona twarz.(tak, wiem, na twoim monitorze jest dobrze i kropka a inni niech się pocałują w nos i wyobrażą sobie, że przepałów nie ma)
    a co to jest "dziwy makijaz i zamieszanie we wlosach"? moglbys bardziej rozwinac? bo ciekaw jestem.
    D3200, NIKKOR 35mm f/1.8G, NIKKOR 85 mm f/1.8G, Takumar 55mm F1.8 SMC

Domyślnie

Modelka jest bardzo, bardzo teatralnie przerysowana. Może to celowy zabieg artystyczny ale w jakiś sposób to przerysowanie (obróbką, makijażem) narzuca krytyczny odbiór zdjęcia. Zastosowałaś mocny kontrast, który komiksowo postarzył modelkę i nadał jej twarzy wyraz pewnego umęczenia. Z jednej strony pięknie zatrzymałaś w kadrze emocje ale nie jestem pewna czy to dobre emocje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BolzZ Zobacz posta
    A w twoim mniemaniu ekspertami od wizażu mogą być co najwyżej kobiety i to na forum motoryzacyjnym?

Pewnie to zdjęcie może się podobać (tak wynika z komentarzy, pytanie na ile szczerych a na ile wynikających z fejsbukowych nawyków) ale skoro je wrzuciłaś na publiczne forum pod ocenę, to pogódź się z tym, że są ludzie, którym nie do końca ono odpowiada. Zwłaszcza dziwny makijaż, zamieszanie we włosach i przepalona twarz.(tak, wiem, na twoim monitorze jest dobrze i kropka a inni niech się pocałują w nos i wyobrażą sobie, że przepałów nie ma)
    Tak, Ci którym się zdjęcie podoba to sami moi znajomi z FB a ja chyba się pochlastam z rozpaczy, że są tacy którym zdjęcie nie przypadło do gustu

Makijaż miał być lekko "mroczny", zdjęcie jest częścią serii "Misterious girl" http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=244705. Nie zamierzam się tu z niczego tłumaczyć. Panowie "miszczowie" i tak wiedzą lepiej
    Pozdrawiam!
    I am a Nikon girl

Domyślnie

Ta pani ze skarpetkami na głowie jakoś mało przekonująca. Jeśli jest w tych fotografiach jakiś sens to w/g mnie w Gabrieli jest więcej sensu w sensie.

EDIT: Gabrielę odebrałam jako zdjęcie podstarzałej alkoholiczki przyłapanej nad piwkiem. Nie zauważyłam mroku.
    Ostatnio edytowane przez Lena&TheShadow ; 22-03-2014 o 15:12

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lena&TheShadow Zobacz posta
    Ta pani ze skarpetkami na głowie jakoś mało przekonująca. Jeśli jest w tych fotografiach jakiś sens to w/g mnie w Gabrieli jest więcej sensu w sensie.

EDIT: Gabrielę odebrałam jako zdjęcie podstarzałej alkoholiczki przyłapanej nad piwkiem. Nie zauważyłam mroku.
    No cóż, wydało się Dwie wariatki z problemem alko zaczęły bawić się w fotografię Sensu nie doszukasz się ani w Gabrieli ani w skarpetach To twory chorej wyobraźni po kilku głębszych
    P.S. Nie będę przypisywać zdjęciom wielkiej ideologii, której nie ma
    Ostatnio edytowane przez CathyNoo ; 22-03-2014 o 19:44
    I am a Nikon girl

Domyślnie

Właśnie teraz wszystko nabiera sensu.

Domyślnie

Sztuka ma inspirować i inspiruje co widać na powyższych wpisach. Drodzy Panowie nie wszystkie foty muszą być w/g przyjętego na tym forum szablonu. Zasady są po to by je łamać. Gorzej byłoby gdyby pod zdjęciem nie było żadnego wpisu i co wtedy. Sztuka przeszła bez echa, pozostała niezauważona - a to jest chyba najgorsze. Gorsze od konstruktywnej (lub nie) krytyki. CathyNoo Ty rób swoje - bo tak to widzisz, możesz nasze rady wziąć sobie do serca- w końcu sama prosiłaś o krytykę to ja masz. Pozdrawiam
    „Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów