Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Grande Punto

Domyślnie Grande Punto

Taki Fiacik na zawieszeniu pneumatycznym. Kilka kadrów z wczorajszej sesji.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.

Domyślnie

byłoby całkiem fajnie gdyby nie to, że auto brudne.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Bardzo dobre foty Praktycznie nie ma sie do czego przyczepic, no moze niebo na granicy przepalu i sterta smieci w tle na ostatnim zdjeciu
    Widze zapalone latarnie wiec podejrzewam, ze wieczorkiem na dluzszych czasach zdjecia?
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcia, Kadry i miejsce fajnie dobrane, jak mam się czepiać to niebo za jasne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    byłoby całkiem fajnie gdyby nie to, że auto brudne.
    Niestety to nie bród a starte progi od kamieni - w sumie, to do malowania progi są.

Jeśli natomiast chodzi o przepały, to tam gdzie występują, są zamierzone. Wersja "ciemniejsza" nie wypadała zbyt dobrze

Co do pory dnia, to nie było tak późno, bo około 17:30, czyli jeszcze lekko przed zachodem słońca. Nie wiedząc czemu latarnie się już za dnia paliły

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez syr1us Zobacz posta

Jeśli natomiast chodzi o przepały, to tam gdzie występują, są zamierzone. Wersja "ciemniejsza" nie wypadała zbyt dobrze
    A o bracketingu Kolega słyszał? Trzeba było poskładać 1 fotkę z dwóch (jedna ekspozycja na samochód, druga z ekspozycją na niebo) i by było pięknie Przy takich ustawianych sesjach ze statywem jest na to czas

Same kadry jak najbardziej OK, miejsce też się nadaje i "nie przeszkadza".
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    A o bracketingu Kolega słyszał? Trzeba było poskładać 1 fotkę z dwóch (jedna ekspozycja na samochód, druga z ekspozycją na niebo) i by było pięknie Przy takich ustawianych sesjach ze statywem jest na to czas ...
    Zgadzam się.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    A o bracketingu Kolega słyszał? Trzeba było poskładać 1 fotkę z dwóch (jedna ekspozycja na samochód, druga z ekspozycją na niebo) i by było pięknie Przy takich ustawianych sesjach ze statywem jest na to czas

Same kadry jak najbardziej OK, miejsce też się nadaje i "nie przeszkadza".
    Oczywiście że słyszał, sęk w tym że taki efekt przepałów chciałem uzyskać i nie uważam tego za wadę zdjęć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez syr1us Zobacz posta
    Oczywiście że słyszał, sęk w tym że taki efekt przepałów chciałem uzyskać i nie uważam tego za wadę zdjęć
    No OK - to Ty jesteś w tym przypadku artystą - my tylko zgłaszamy swoje uwagi. I nie martw się - dla mnie cały set jest naprawdę git

...ale to niebo dodałoby smaczku
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

4 - u mnie to wygląda jakby samochód był wklejony.
    zdjęcia się podobają
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów