Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Grande Punto

Domyślnie

tak z ciekawości - co oznacza w tym przypadku "zawieszenie pneumatyczne" ?

Domyślnie

Na dachu Galerii Łódzkiej Bardzo dobre zdjęcia. Mnie najbardziej podoba się 4. Ogólnie z tej perspektywy fajnie są odbicia w szybach
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    tak z ciekawości - co oznacza w tym przypadku "zawieszenie pneumatyczne" ?
    Pozwolę sobie to przedstawić na filmie:

http://www.youtube.com/watch?v=poWxjePsX8w

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez syr1us Zobacz posta
    Pozwolę sobie to przedstawić na filmie:

http://www.youtube.com/watch?v=poWxjePsX8w
    ok. rozumiem...
    tzn. nie rozumiem ale przyjmuję że to komuś się podoba
    a czy to ma jakąś inną funkcję - polepsza tłumienie nierównosci itp. ? Czy potwornie głupio się dopytuję ?

Domyślnie

Nie, nie mają Jedna najważniejsza funkcja to fakt, że pozwalają na uzyskanie niskiego prześwitu, a koła chowają się w nadkola, co nie byłoby możliwe bez regulacji zawieszenia.
    Druga funkcja to po prostu fajny bajer.

Jak w kilku poprzednich postach zdaję sobie sprawę że nie ma tu zbyt wielu pasjonatów takiego typu modyfikacji, dlatego chciałbym tak jak poprzednio prosić o nieocenianie auta, tylko zdjęć. Tak na przyszłość

Domyślnie

Nie no spoko....
    Po prostu jestem zwolennikiem hydro
    A floty fajnie zrobione
    W dobie grafizacji wszelkich zdjęć , automatycznie jednak brakuje im tego

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

1. cialbym z lewej do kreski, leci w prawo delikatnie, fura ok
    2. wyprostowalbym brakuje mi troszke swiatla na zadzie
    3. mazales cos przed autem? bo cos dziwnego sie tam dzieje, chociaz nie widze nic na innych zdjeciach co mozna by tam mazac prawa strona klapy zblurowana brakuje nieba - ten zolty gradient pomaga wczesniej
    4. troche malo auta wiec tym bardziej trzeba prostowac bo oglada sie cala okolice, a ta sie wali
    5. w LD masz jakis cien, out.
    6. ok chociaz ten chrom pasek przez cale auto troche wyskakuje i atakuje bo wszedzie jest odrobine zlamany jakims odbiciem, a tu po prostu biala krecha

Ogolnie foty na plus, choc malo fury, a duzo tla Ale zdjecia na pewno lepsze niz to co ostatnio serwowales z ditajlingowymi autami Brakuje mi wnetrza bo widze, ze fajne stolki w srodku - chcialbym je zobaczyc. Fura z zewnatrz tez przyjemna, mimo ze to Fiat (ale Ferrari to tez Fiat wiec nie ma co plakac ). Zrobiona ze smakiem, siedzi przyjemnie bez robienia z tego vipstajla Jestem na tak

Ciekawe gdzie Czornyj...

Domyślnie

Hmm... niby spoko, ale dla mnie wieje nudą. Podobne te kadry i chyba niezbyt miałeś pomysł na ustawienie tego fiacika. Mało go pokazałes mimo tych kilku kadrów. Technicznie foty okej, ale ja tego białego nieboskłonu nie kupuję
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

Dobry set. Najbardziej mi się podobają kadry 2 i 5. Poza tym można by trochę popracować z odbiciami na lakierze.

pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów