tak z ciekawości - co oznacza w tym przypadku "zawieszenie pneumatyczne" ?
Szukaj
tak z ciekawości - co oznacza w tym przypadku "zawieszenie pneumatyczne" ?
Na dachu Galerii ŁódzkiejBardzo dobre zdjęcia. Mnie najbardziej podoba się 4. Ogólnie z tej perspektywy fajnie są odbicia w szybach
![]()
Fuji
Pozwolę sobie to przedstawić na filmie:
http://www.youtube.com/watch?v=poWxjePsX8w
Nie, nie mająJedna najważniejsza funkcja to fakt, że pozwalają na uzyskanie niskiego prześwitu, a koła chowają się w nadkola, co nie byłoby możliwe bez regulacji zawieszenia.
Druga funkcja to po prostu fajny bajer.
Jak w kilku poprzednich postach zdaję sobie sprawę że nie ma tu zbyt wielu pasjonatów takiego typu modyfikacji, dlatego chciałbym tak jak poprzednio prosić o nieocenianie auta, tylko zdjęć. Tak na przyszłość![]()
Nie no spoko....
Po prostu jestem zwolennikiem hydro
A floty fajnie zrobione
W dobie grafizacji wszelkich zdjęć , automatycznie jednak brakuje im tego
1. cialbym z lewej do kreski, leci w prawo delikatnie, fura ok
2. wyprostowalbymbrakuje mi troszke swiatla na zadzie
3. mazales cos przed autem? bo cos dziwnego sie tam dzieje, chociaz nie widze nic na innych zdjeciach co mozna by tam mazacprawa strona klapy zblurowana
brakuje nieba - ten zolty gradient pomaga wczesniej
4. troche malo auta wiec tym bardziej trzeba prostowac bo oglada sie cala okolice, a ta sie wali![]()
5. w LD masz jakis cien, out.
6. ok chociaz ten chrom pasek przez cale auto troche wyskakuje i atakuje bo wszedzie jest odrobine zlamany jakims odbiciem, a tu po prostu biala krecha![]()
Ogolnie foty na plus, choc malo fury, a duzo tlaAle zdjecia na pewno lepsze niz to co ostatnio serwowales z ditajlingowymi autami
Brakuje mi wnetrza bo widze, ze fajne stolki w srodku - chcialbym je zobaczyc. Fura z zewnatrz tez przyjemna, mimo ze to Fiat
(ale Ferrari to tez Fiat wiec nie ma co plakac
). Zrobiona ze smakiem, siedzi przyjemnie bez robienia z tego vipstajla
Jestem na tak
![]()
Ciekawe gdzie Czornyj...
Hmm... niby spoko, ale dla mnie wieje nudą. Podobne te kadry i chyba niezbyt miałeś pomysł na ustawienie tego fiacika. Mało go pokazałes mimo tych kilku kadrów. Technicznie foty okej, ale ja tego białego nieboskłonu nie kupuję![]()
Dobry set. Najbardziej mi się podobają kadry 2 i 5. Poza tym można by trochę popracować z odbiciami na lakierze.
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami