Szukaj
...dla mnie najlepsza 7-ka, moim zdaniem ogólnie, trochę za duze 'zażółcenie'...
Świetny zestaw! Miodna jest 4, która początkowo wydaje się nijaka. A potem jawi się dynamiczne 6. I kolory i wszystko jest Gites![]()
Fuji
Miałeś szczęście, że na 1 Cię nie pogonili ze statywem, bo w tym miejscu nie wolno ich używaćNa 4 fajnie księżyc wyszedł - nie przepalił. Najfajniejsza 6-tka. 7 mogłeś sobie tu darować, bo w sumie to samo, co na 6 - no może niebo ciekawsze
Ogólnie OK, ale balans bieli lekko bym oziębił.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Dobry zestaw. Ciekawe kadry, ładnie podane. Od pierwszego odrzuca mnie kolorystyka, coś w tym zakresie można by poprawić. Im dalej tym fajniej. 4 i 7 najbardziej mi się podobają.
Na 3 fajnie widać jak od początku kadru ciągnie się ktoś z żółtą torbą, a na 6 lepiej i fajniej jest ukazany efekt świateł niż na 7.. ogólnie bardzo ładny zestawoby więcej takich.
Nieważne czym - ważne jak!
Miło popatrzeć, ale myślę, że niektórym kadrom selektywne przygaszenie świateł zrobiłoby na dobre.
Dzięki za opinie i rady !Trochę cieplej się u nas robi, więc tylko jak czas pozwoli, pojawi się więcej fotek.
Co do żółtego/pomarańczowego zafarbu to w sumie nie rzuciło mi sie to w oczy jak wam, faktycznie można zrobić coś z tym w post procesie.
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że niemalże całe oświetlenie miejskie w Londynie( i chyba w UK) ma specyficzny kolor żółty/pomarańczowy, pamiętam, że to pierwsze co rzuciło mi się w oczy jak przyjechałem tutaj z Polski.
Bardzo fajne kadry. Idę o zakład że zdjęcia były by jeszcze lepsze gdyby je zrobić trochę wcześniej, gdy niebo nie jest już całkiem czarne.
Skontaktuj się z nami