Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Londyn nocą

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Londyn/Lubin

Domyślnie Londyn nocą

Cześć. Moja pierwsza wrzutka tutaj. Jakby coś źle było to nie bijcie

Domyślnie

...dla mnie najlepsza 7-ka, moim zdaniem ogólnie, trochę za duze 'zażółcenie'...

Domyślnie

Świetny zestaw! Miodna jest 4, która początkowo wydaje się nijaka. A potem jawi się dynamiczne 6. I kolory i wszystko jest Gites
    Fuji

Domyślnie

Miałeś szczęście, że na 1 Cię nie pogonili ze statywem, bo w tym miejscu nie wolno ich używać Na 4 fajnie księżyc wyszedł - nie przepalił. Najfajniejsza 6-tka. 7 mogłeś sobie tu darować, bo w sumie to samo, co na 6 - no może niebo ciekawsze
    Ogólnie OK, ale balans bieli lekko bym oziębił.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Dobry zestaw. Ciekawe kadry, ładnie podane. Od pierwszego odrzuca mnie kolorystyka, coś w tym zakresie można by poprawić. Im dalej tym fajniej. 4 i 7 najbardziej mi się podobają.

Domyślnie

Na 3 fajnie widać jak od początku kadru ciągnie się ktoś z żółtą torbą, a na 6 lepiej i fajniej jest ukazany efekt świateł niż na 7.. ogólnie bardzo ładny zestaw oby więcej takich.
    Nieważne czym - ważne jak!

Domyślnie

Miło popatrzeć, ale myślę, że niektórym kadrom selektywne przygaszenie świateł zrobiłoby na dobre .
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Londyn/Lubin

Domyślnie

Dzięki za opinie i rady ! Trochę cieplej się u nas robi, więc tylko jak czas pozwoli, pojawi się więcej fotek.
    Co do żółtego/pomarańczowego zafarbu to w sumie nie rzuciło mi sie to w oczy jak wam, faktycznie można zrobić coś z tym w post procesie.
    Na swoje usprawiedliwienie dodam, że niemalże całe oświetlenie miejskie w Londynie( i chyba w UK) ma specyficzny kolor żółty/pomarańczowy, pamiętam, że to pierwsze co rzuciło mi się w oczy jak przyjechałem tutaj z Polski.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys.ldn Zobacz posta
    Na swoje usprawiedliwienie dodam, że niemalże całe oświetlenie miejskie w Londynie( i chyba w UK) ma specyficzny kolor żółty/pomarańczowy, pamiętam, że to pierwsze co rzuciło mi się w oczy jak przyjechałem tutaj z Polski.
    No niestety tak jest - wszystko żółte - męczarnia dla WB
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Bardzo fajne kadry. Idę o zakład że zdjęcia były by jeszcze lepsze gdyby je zrobić trochę wcześniej, gdy niebo nie jest już całkiem czarne.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów