Kontynuując popularne tematy w tym dziale
Pozdrawiam,
SerU
Szukaj
Kontynuując popularne tematy w tym dziale
Pozdrawiam,
SerU
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
SlabiutkoSpojrz na to whisky, ktore pewnie masz gdzies w barku i powiedz mi czy ono ma taki kolor jak tu na zdjeciu?
Wyglada jak piwo
![]()
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
No właśnie trochę jak piwo po wsypanej soli wygląda w środku. Nie wiem czy nie powinno być widać całego napisu ? Połączenie kolorów mi się podoba.
No napisu całego nie zobaczysz, bo taka flaszka fikuśna, więc przy okazji widać jej kształt
Co do koloru - macie trochę racji - mogłem to zgasić w PP
Z drugiej strony Grants aż taki ciemny nie jest jak Double Black
Dzięki za odwiedziny i komentarze Panowie![]()
Taki jasny tez nie jest :P za mocno blysnales w butelke![]()
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Mnie się podoba i to bardzo. Tylko ten kolor w środku - wygląda jak Paulaner - czyli mętnie i żółto, a nie jak Grants - czyli przejrzysty złoty.
Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
Nikon D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1
Dzięki z kolejne komentarze
niolox - to ja czekam, bo mój Double Black już jakiś czas temu tu gościłW grudniu go tu wsadzałem bodajże
Fotogeniczna flaszka
![]()
no wlasnie nie widac jej ksztaltu a zarowno granst jak i glenfiddich dzieki trojkatnej butelce daja duze pole do popisu
ale ma kolor lyskacza a nie piwa pszenicznegoZ drugiej strony Grants aż taki ciemny nie jest jak Double Black![]()
i jest przezroczysty a nie metny
a double black wcale duzo ciemniejszy nie jest.
ja chwilowo sie cieszylem bo butelki mam na jakis czas z glowy .. do momentu az pojawil sie znacznie wiekszy problem przy ktorym flaszki to kaszka z mleczkiem a w dodatku nie da sie tego wypic :P
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Skontaktuj się z nami