Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Grants

Domyślnie Grants

Kontynuując popularne tematy w tym dziale

Pozdrawiam,
    SerU
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Slabiutko Spojrz na to whisky, ktore pewnie masz gdzies w barku i powiedz mi czy ono ma taki kolor jak tu na zdjeciu? Wyglada jak piwo
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

No właśnie trochę jak piwo po wsypanej soli wygląda w środku. Nie wiem czy nie powinno być widać całego napisu ? Połączenie kolorów mi się podoba.

Domyślnie

No napisu całego nie zobaczysz, bo taka flaszka fikuśna, więc przy okazji widać jej kształt
    Co do koloru - macie trochę racji - mogłem to zgasić w PP
    Z drugiej strony Grants aż taki ciemny nie jest jak Double Black

Dzięki za odwiedziny i komentarze Panowie

Domyślnie

Taki jasny tez nie jest :P za mocno blysnales w butelke
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Mnie się podoba i to bardzo. Tylko ten kolor w środku - wygląda jak Paulaner - czyli mętnie i żółto, a nie jak Grants - czyli przejrzysty złoty.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    No napisu całego nie zobaczysz, bo taka flaszka fikuśna, więc przy okazji widać jej kształt
    Co do koloru - macie trochę racji - mogłem to zgasić w PP

Dzięki za odwiedziny i komentarze Panowie
    Taka fikuśna powiadasz ? Miałem okazję dzierżyć w dłoni i nie mów, że się nie da sfocić żeby napis był widoczny. A Double Black dzisiaj trafił do mnie na półkę. Mam co do niego niecne plany. Pewnie się pojawi niebawem i tu Jak moja wizja się zmaterializuje.

Domyślnie

Dzięki z kolejne komentarze
    niolox - to ja czekam, bo mój Double Black już jakiś czas temu tu gościł W grudniu go tu wsadzałem bodajże Fotogeniczna flaszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    no wlasnie nie widac jej ksztaltu a zarowno granst jak i glenfiddich dzieki trojkatnej butelce daja duze pole do popisu
    ale ma kolor lyskacza a nie piwa pszenicznego i jest przezroczysty a nie metny
    a double black wcale duzo ciemniejszy nie jest.

ja chwilowo sie cieszylem bo butelki mam na jakis czas z glowy .. do momentu az pojawil sie znacznie wiekszy problem przy ktorym flaszki to kaszka z mleczkiem a w dodatku nie da sie tego wypic :P
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    ja chwilowo sie cieszylem bo butelki mam na jakis czas z glowy .. do momentu az pojawil sie znacznie wiekszy problem przy ktorym flaszki to kaszka z mleczkiem a w dodatku nie da sie tego wypic :P
    Czarny fortepian masz do sfocenia ? ;>

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów