Szukaj
Ostatnio edytowane przez JackDaniels ; 02-03-2014 o 15:18
Piękny spektakl!.
na forach autorzy zorzy z reguły skupiaja sie na samym zjawisku, nie zawsze dbajac o motyw , tutaj mamy wszystko , wiec tylko pogratulować
Nie przejmowalem się twoimi komentarzami ale widzę że nie przestaniesz dajesz mi wykład z pisowni języka polskiego po co czy ma to jakiś związek ze zdjęciem nie tak się złożyło ze kiedy zakładałem ten wątek w ciągu 2 dni spałem 6 godzin więc może spakuj aparat do plecaka wyjedź z miasta i strzel jakiś landscape fotografowanie irlandzkiego klifu to nie spacer po lesie .
POZDRAWIAM
Pokornie przepraszam, że śmiałem zwrócić uwagę*na polską ortografię. Oooszywiście urok owego kadru powoduje, że polska pisownia nie ma najmniejszego znaczenia. Już do Miodka profesora piszę, by czem prędzej zmienił reguły tak, by Waszmości dogodnie było. Czółkiem Waszmościowi.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
No cudownie...
Tak. Ponieważ tekst, który wysmarowałeś zamula odbiór zdjęcia. I powinieneś się przejmować komentarzami...Tylko że...No tak. To nie zachwyty...
Ale o co biega? 6 godzin snu, w ciągu dwóch dni...Dodać po ok 6 godzin na dwie nocki, to daje 18 godzin snu. Na dwie doby! Dzieci tyle śpią. W przypadku jednej nocy masz 12/36.
Nie ośmieszaj się...A teraz się wyspałeś?
A to?
To tak, jakbyś został? To mogłeś się wyspać...
Umiesz robić zdjęcia. Poprzestań na tym.
Aamof, 1daful zdjęcie. Fc, więcej books. Hth. Pozdro.
Beg.
PS Przecinek oddziela wyrazy, a nie jest stawiany między nimi...Duża litera, kropka...Ale co tam.
Ostatnio edytowane przez JackDaniels ; 03-03-2014 o 13:51
Skontaktuj się z nami