Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Emerald Mussenden Temple

Czwartek wieczór zwyczajny dzień po kolacji żona jeszcze coś robi w kuchni córka resztkami sił wykorzystuje tatę przygotowanie do najzwyklejszej nocy. Dziecko opada z sił postanawia zasnąć koło mnie sięga koc i po chwili tańczy na królewskiej imprezce ŚPI żona też już gdzieś tam biega po sklepach starając się odciążyć bank ze zbędnych funtów czas na mnie pilot w dłoń i zaczynam polować po programach nic nie ma nudno może w lodówce coś ciekawego do czytania się znajdzie nareszcie spokój nic nie zakłóci tego czasu aż nagle rozświetla ekran telefonu kogo tam niesie Fcebook, UK ARORA ALERT KP 6.67 ZOŻA WIDOCZNA W CAŁYM UK to jest to na co czekałem statyw, baterie, kawa, plecak i w drogę 11:30 50km do celu na miejscu próba i jest spektakl niebo szaleje nie da się tego opisać

Emerald Mussenden Temple

POZDRAWIAM !!!

Domyślnie

Na to czekalem...! Ekstra, jedno z najlpszych zdjec aurory z Irlandii! Widzialem juz sporo, ale wszystko to przypadkowe pstryki a tutaj mamy kompozycje. Choc poprawil bym kilka detali, takie jak przepal z prawej, pewnie staral bym zalatwic to druga ekspozycja i horyzont wydaje sie byc beczkowaty.
    Przemku bede mial do Ciebie "romans", ale to przy okazji

Domyślnie

tak horyzont jest minimalnie beczkowaty ale potęguje go te fale i rozmycie i to coś zielone na wodzie a światła to castlerock ruszałem to ale zaraz po tym mi czegoś brak kto nie zna miejsca to na pewno mu się lepiej układa bez tych świateł ale co tam jest na czym się skupić a wkupie raźniej hehe dzięki i pozdrawiam

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Gdyby nie ta ramka to by bylo pieknie! Swietne kolory, milo w kadrze, beczka nie przeszkadza jakos mocno. Dzieje sie na niebie... podoba sie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Gdyby nie ta ramka to by bylo pieknie! Swietne kolory, milo w kadrze, beczka nie przeszkadza jakos mocno. Dzieje sie na niebie... podoba sie!
    ktoś kiedyś fajnie wyjaśnił temat ramkowy "odcina zdjęcie od tła forum"

Pozdrawiam

Oszczędny w słowach Awatar therion
    Miasto
    Wejherowo/Winchester

Domyślnie

Działo się na niebie działo, ale co to się działo na słońcu Mega fot ! Mi tam się wszystko podoba !

Domyślnie

Przyjemny kadr, nie widziałem na własne oczy takiego widoczku ale w tym przypadku jest na co popatrzeć.
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Domyślnie

Kupuję bez zastrzeżeń. Z odautorską przedmową też

Domyślnie

Brawo! Świetnie przemyślany kadr.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Wczoraj i dzisiaj jestem wciąż pod wrażeniem i zazdroszczę że masz tak blisko
    Pozdrawiam
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów