...jesli obiecasz zamienic je w doznania
tak na poczatek. wiecej (moze) bedzie jak cenzura pozwoli :P
Szukaj
...jesli obiecasz zamienic je w doznania
tak na poczatek. wiecej (moze) bedzie jak cenzura pozwoli :P
Ostatnio edytowane przez sailor ; 25-02-2014 o 19:57
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Myślę, że zrobiłbym coś z czubkiem głowy, dokładniej z tymi niesfornymi włoskami i skasował tą kreskę na lewym policzku obok ust, pewnie zmarszczka mimiczna, ale przy tej obróbce moim zdaniem zbędna. Światło nie w moim guście, troszkę bym zmiękczył żeby złapać trójkąt na lewym policzku. Ale ogólnie fajne i wyróżniające się![]()
bardzo podoba mi się światło z zachowaniem szczegółów we włosach (zarówno w cienie jak i światła).
fajny majkap i stylizacja.
natomiast nie podoba mi się masywne kolano w dolnym rogu zdjęcia.
zmieniłbym kadr.
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Przyjemna fotka.. tajemnicza kobieta otulona cieniem rzuconym przez światłosuper
Nieważne czym - ważne jak!
jakby nie bylo kolana to bylaby czarna dziura. kolano zamyka kadr. nei jest masywne jesli wezmiesz pod uwage wielkosc reki. tylko na foto reportazowej kolana znikaja a glowy rosna w wyniku uzywania szerokiego kata
jesli przytniemy kadr zniknie nam koronka i cala zwiazana z nia tajemniczosc.
serio? kawałek kolana które wygląda jak kamlot i ucięty łokieć mają tworzyć tajemniczość ?nie kupuję takiej asekuracji
wszystko fajne, kolano nie. Masywne i nie widac że jest kolanem - domyslić się jedynie można. Nos z tym cieniem też kluchowato dosyć![]()
Woland - oczywiście mylę się wyczuwając personalną krucjatę wobec Autora wątku, prawda?
...więc jednak ubodły rzeczowe komentarze wobec Twoich zdjęć
no ale tu przynajmniej piszesz odnosząc się do tematu, choć bez sensu, bo zdjęcie jest ok.
jeśli ta modelka jest oszpecona, to jak nazwać to co Ty robisz???
co do kadru, to próbowałem przekadrować to zdjęcie w taki sposób, że przekręciłem fotę przeciwnie do wskazówek zegara, kolano i ramię niemal znika z kadru, a zdjęcie nabiera dynamiki, nie tracąc wiele z tajemniczości. mnie przekonuje.
Ostatnio edytowane przez nonnatus ; 26-02-2014 o 16:21
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Skontaktuj się z nami