Close

Strona 8 z 21 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 205

Wątek: 1 z 10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Zartujesz? Ja tego nawet nie zauwazylem. Rownie szkoda moze byc tych drzwiczek, ale tak juz swiat wyglada. Kamera jakas albo lampa.
    Nie, nie żartuję. Zdjęcie jest świetne, miejsce wspaniałe. Drzwiczki mi nie przeszkadzają, moim zdaniem doskonale wpisują się w całość. Natomiast ten cień u góry mi przeszkadza - jako pozostałość czegoś, czego na zdjęciu nie ma. Można by tę fotografię troszkę u góry przyciąć, chociaż szkoda tych skośnych linii. Tak czy owak, wspaniała fotografia.

Domyślnie

Skoro juz zwrociles na to moja uwage i mialbym okazje zaingerowac w to zdjecie i to zlikwidowac - chyba bym sie jednak powstrzymal. Takie elementy pokazuja, ze to nie jest kolejny 1x.com ani malarstwo, dodajac tej sterylnej scenie nieco realizmu. Wczesniej zostawilem to nieswiadomie, ale rowniez bedac tego swiadomym pozostawie jak jest.

No i wielkie dzieki za uwage

Domyślnie

29 z 10.
    Bardziej monochromatycznie tym razem.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Jastrzębie-Zdrój

Domyślnie

29 podoba sie wogole lubie twoje zdjecia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maruder Zobacz posta
    29 podoba sie wogole lubie twoje zdjecia
    Możesz cos wiecej napisac, co ci sie w #29 podoba? Tez chcialbym to "coś" zauważyć

Domyślnie

Zwazywszy na mysl przewodnia tego watku (od ktorej czasem odchodze), czego tutaj nie lubic?

Moze wyjasnie dlaczego uznalem, ze jest odpowiednie do publikacji zatem:

Babcia nalezy do tej uliczki bardziej niz jakas szprycha na obcasach. Jest silna kompozycja podkreslajaca perspektywe, powtarzalnosc wzorow, poczucie ruchu, harmonijna tonalnosc i bardzo spokojna paleta, ktora jeszcze bardziej gruntuje babcie w tym miejscu.

Slowem: wszystko o co chodzi w tym watku, no nie?

Domyślnie

Kartofel - normalnie jak widzę, że Ty coś wrzuciłeś na forum to od razu odpalam posta i oglądam. Fajnie fotografujesz. Trzymasz poziom kolego. Świetne foty !

PS. Czy taki post miałem zamieścić oraz kiedy będą pieniądze na koncie ? JOKE !
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta

Babcia nalezy do tej uliczki bardziej niz jakas szprycha na obcasach. Jest silna kompozycja podkreslajaca perspektywe, powtarzalnosc wzorow, poczucie ruchu, harmonijna tonalnosc i bardzo spokojna paleta, ktora jeszcze bardziej gruntuje babcie w tym miejscu.

Slowem: wszystko o co chodzi w tym watku, no nie?
    w samouwielbienie nie wpadnij tylko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Panerai Zobacz posta
    Kartofel - normalnie jak widzę, że Ty coś wrzuciłeś na forum to od razu odpalam posta i oglądam. Fajnie fotografujesz. Trzymasz poziom kolego. Świetne foty !

PS. Czy taki post miałem zamieścić oraz kiedy będą pieniądze na koncie ? JOKE !
    Mialo byc kilka linijek co najmniej - nie ma kasy.

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    w samouwielbienie nie wpadnij tylko
    Czasem jestem rzeczywiscie blisko [zart]

Ja na te elementy staram sie patrzec bardzo obiektywnie. To troche jak z klockami: jak widze, ze wszystko na zdjeciu jest - to jest i nie mam problemu z tym, zeby o tym wspomniec. Pytanie tylko, czy inni to widza i czy czyni to zdjecie dobrym hehe.

Strona 8 z 21 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów