Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Gdzieś nad Rynkiem ...

Nasza Grupa nie znosi próżni, więc nowa miejscówka i dwie godziny ponad dachami Starego Miasta.
    Mocno zmieniająca się sceneria i kolorystyka ... zapraszam na kilka moich kadrów.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

GMilk
    Teraz Lady Ku

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Co sie stalo jedynce? Obrobka jakbys pierwszy raz fotoszopa odpalil i chcial sprawdzic wszystko co daja w dziale hartkor
    2. leci w prawo, czarny trojkat w PD nie pomaga, ziarna wiecej niz na kurzej farmie
    3. dziwnie kadrowo, slonce ciasno, a wiezy jakos malo nawet jesli nie ma co tam ogladac bo schowana w cieniu
    4. przyjemne choc przeostrzone
    5. lampa nie pomaga swiatlo tez slabe, ale to nie Twoja wina
    6. Chyba bym cial z ktorejs strony bo wieza na srodku troche za mocno dominuje
    7. przeostrzone az oczy bola, do tego leci w prawo
    8. ciasno z lewej, juz troche pozno w sumie, wole poprzednia wersje (czyt. numer 4)

Tym razem jakis slaby ten set, moze pora zejsc na ziemie, a nie ciagle po dachach lazic Z calej partii pokazalbym chyba tylko dwojke (po poprawkach obrobkowych) i czworke i tyle.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Co sie stalo jedynce? Obrobka jakbys pierwszy raz fotoszopa odpalil i chcial sprawdzic wszystko co daja w dziale hartkor
    2. leci w prawo, czarny trojkat w PD nie pomaga, ziarna wiecej niz na kurzej farmie
    3. dziwnie kadrowo, slonce ciasno, a wiezy jakos malo nawet jesli nie ma co tam ogladac bo schowana w cieniu
    4. przyjemne choc przeostrzone
    5. lampa nie pomaga swiatlo tez slabe, ale to nie Twoja wina
    6. Chyba bym cial z ktorejs strony bo wieza na srodku troche za mocno dominuje
    7. przeostrzone az oczy bola, do tego leci w prawo
    8. ciasno z lewej, juz troche pozno w sumie, wole poprzednia wersje (czyt. numer 4)

Tym razem jakis slaby ten set, moze pora zejsc na ziemie, a nie ciagle po dachach lazic Z calej partii pokazalbym chyba tylko dwojke (po poprawkach obrobkowych) i czworke i tyle.
    1.Nie trafione ... nie mam i nie używam PS-a
    2.Trójkąta dachu nie chciałem już usuwać bo to i tak dość duży crop na 300mm, poza tym przycięcie figurek i elementów na Sukiennicach mi się nie podobało
    3.Oj nie schowana w cieniu, tylko tyle wystawała ponad nieciekawy dach
    4.Ostrzone identycznie jak pozostałe
    5.Zgadzam się ale ciężko było o coś innego w poziomie a pionu nie chciałem, choć lampa i tak by była
    6.Fakt, ale mnie spodobała się ta konturówka kominów ... teraz widzę, że uciąłem chorągiewkę
    7. Fakt
    8.Mogło być szerzej ale komin i antena zadecydowały o tej ciasnocie

A set może i słaby ale po obejrzeniu materiału wymyśliłem sobie pokazanie takiego mikstu kolorystycznego właśnie, wynikającego z postępującego zmierzchu. Do tego różnorodność obrazów z powtarzającym się prawie takim samym kadrem w trzech odsłonach.
    Całość zrobiona praktycznie na dwóch metrach przestrzeni, stąd pewne ograniczenia, ciasnota i niechciane dachy w kadrach.

Shao oj tam zaraz na ziemię, wiesz ile ciekawych dachów jest w tym mieście.
    Dzięki za odwiedziny i konstruktywne uwagi!
    Teraz Lady Ku

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Trafione z fotoszopem czy nie - mowie jak to wyglada, a wyglada slabo Z ostrzeniem chyba musisz powalczyc bo foty ciezkie jak na swoj rozmiar (500-700kB), a jakosciowo dziwnie slabe. Poprzednie wrzutki wygladaly lepiej.

I nie ma za co Jakby co to nie przyczepiam sie dla samego przyczepiania (mimo, ze niektorzy tak tu uwazaja )

Domyślnie

jak sobie załawtić taką miejscówke do zdjęć? trzeba wozem strażackim z drabiną przychać ?
    A jeśliby ci zabrakło wszystkich drabin, to naucz się wspinać po własnej głowie.
    Fryderyk Nietzsche

Domyślnie

2 od razu przykuła uwagę, kilka planów stare miasto, blokowiska, góry - Kraków w całej odsłonie.

Uprawnienia umieszczania postów