Szukaj
Teraz Lady Ku
Co sie stalo jedynce? Obrobka jakbys pierwszy raz fotoszopa odpalil i chcial sprawdzic wszystko co daja w dziale hartkor![]()
2. leci w prawo, czarny trojkat w PD nie pomaga, ziarna wiecej niz na kurzej farmie![]()
3. dziwnie kadrowo, slonce ciasno, a wiezy jakos malo nawet jesli nie ma co tam ogladac bo schowana w cieniu
4. przyjemne choc przeostrzone
5. lampa nie pomagaswiatlo tez slabe, ale to nie Twoja wina
6. Chyba bym cial z ktorejs strony bo wieza na srodku troche za mocno dominuje
7. przeostrzone az oczy bola, do tego leci w prawo
8. ciasno z lewej, juz troche pozno w sumie, wole poprzednia wersje (czyt. numer 4)
Tym razem jakis slaby ten set, moze pora zejsc na ziemie, a nie ciagle po dachach lazic![]()
Z calej partii pokazalbym chyba tylko dwojke (po poprawkach obrobkowych) i czworke i tyle.
1.Nie trafione ... nie mam i nie używam PS-a
2.Trójkąta dachu nie chciałem już usuwać bo to i tak dość duży crop na 300mm, poza tym przycięcie figurek i elementów na Sukiennicach mi się nie podobało
3.Oj nie schowana w cieniu, tylko tyle wystawała ponad nieciekawy dach
4.Ostrzone identycznie jak pozostałe
5.Zgadzam się ale ciężko było o coś innego w poziomie a pionu nie chciałem, choć lampa i tak by była
6.Fakt, ale mnie spodobała się ta konturówka kominów ... teraz widzę, że uciąłem chorągiewkę
7. Fakt
8.Mogło być szerzej ale komin i antena zadecydowały o tej ciasnocie
A set może i słaby ale po obejrzeniu materiału wymyśliłem sobie pokazanie takiego mikstu kolorystycznego właśnie, wynikającego z postępującego zmierzchu. Do tego różnorodność obrazów z powtarzającym się prawie takim samym kadrem w trzech odsłonach.
Całość zrobiona praktycznie na dwóch metrach przestrzeni, stąd pewne ograniczenia, ciasnota i niechciane dachy w kadrach.
Shao oj tam zaraz na ziemię, wiesz ile ciekawych dachów jest w tym mieście.![]()
![]()
Dzięki za odwiedziny i konstruktywne uwagi!
Teraz Lady Ku
Trafione z fotoszopem czy nie - mowie jak to wyglada, a wyglada slabo![]()
![]()
Z ostrzeniem chyba musisz powalczyc bo foty ciezkie jak na swoj rozmiar (500-700kB), a jakosciowo dziwnie slabe. Poprzednie wrzutki wygladaly lepiej.
I nie ma za coJakby co to nie przyczepiam sie dla samego przyczepiania (mimo, ze niektorzy tak tu uwazaja
)
![]()
jak sobie załawtić taką miejscówke do zdjęć?trzeba wozem strażackim z drabiną przychać
?
A jeśliby ci zabrakło wszystkich drabin, to naucz się wspinać po własnej głowie.
Fryderyk Nietzsche
2 od razu przykuła uwagę, kilka planów stare miasto, blokowiska, góry - Kraków w całej odsłonie.
Skontaktuj się z nami