Close

Strona 145 z 272 PierwszyPierwszy ... 4595135143144145146147155195245 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 441 do 1 450 z 2712
    Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    To na co ostatecznie się zdecydowałeś?
    Pansonic TX-L47FT60 ale chyba go zwrócę do MM i wezmę model wyższ TX-L47DT60 z tunerem SAT, bo może się przydać, i jeszcze parę innych chyba przydatnych myków ma jak PIP blutut , dwa piloty, więcej okularów, a musze 700zl dopłacić.. Generalnie to niesamowite oddanie kolorów i fajne skalowanie do góry niskich rozdzielczości na czym mi zależało tzn sygnał z DVD orz kanały SD. Wczora w TV w HD ogladałem Perl Harbor w HD, obraz rewelacja. Fajna, bardzo akceptowalna czerń ma ten telewizorek. Samo podświetlenie matrycy na standardowym poziomie jak to w LED TV, choć widziałem gorsze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Pansonic TX-L47FT60 ale chyba go zwrócę do MM i wezmę model wyższ TX-L47DT60 z tunerem SAT, bo może się przydać, i jeszcze parę innych chyba przydatnych myków ma jak PIP blutut , dwa piloty, więcej okularów, a musze 700zl dopłacić.. Generalnie to niesamowite oddanie kolorów i fajne skalowanie do góry niskich rozdzielczości na czym mi zależało tzn sygnał z DVD orz kanały SD. Wczora w TV w HD ogladałem Perl Harbor w HD, obraz rewelacja. Fajna, bardzo akceptowalna czerń ma ten telewizorek. Samo podświetlenie matrycy na standardowym poziomie jak to w LED TV, choć widziałem gorsze.
    Też wczoraj obejrzałem Perl Harbor - miałem iść spać, z ciekawości obrazu pozostałem przy ekranie Jednak to i tak daleko było od materiału z Blu Ray.

Drugi pilot - rozumiem, że to ten "touch-pad". To rozwiązanie przypadło mi do gustu, zdecydowanie sprawniej można się poruszać po menu niż tym klasycznym "klamotem".
    Muszę się pobawić rozwiązaniem z aplikacji VIERA REMOTE - może będzie mogło zastąpić piloty w większości przypadków.
    Ostatnio edytowane przez pinio ; 13-02-2014 o 13:38
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

No tak TV już w domu pięknie świeci, ale zupełny spad kapci z nogów jak wrzuciłem na TV swoje zdjęcia. Normalnie rewelacja. Czy to efekt matrycy IPS czy mojego dobrego ustawienia parametrów wyświetlania.
    Mam do Was pytanie. Jeśli mój nowy laptop miałby złącze HDMi , a TV takie posiada, to czy można by to tak zrobić, aby na TV obrabiać zdjęcia na LR, czyli wykorzystać go jako monitor
    Oczywiście, że się da ja w ten sposób filmy w fullhd odpalam z kompa
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Oczywiście, że się da ja w ten sposób filmy w fullhd odpalam z kompa
    To, że z kompa odpalasz filmy to jedno, jednak Robin102 chciałby użyć TV jako wielki monitor do obróbki zdjęć
    Gdyby było tak "kolorowo", to kto by kupował dużo mniejsze monitory za dużo większe pieniądze ?

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Gdyby było tak "kolorowo", to kto by kupował dużo mniejsze monitory za dużo większe pieniądze ?
    Czyli co nie da się ujrzeć LR-ma na ekranie TV po łączy HDMi
    No tak, ale to tylko HD też na takim małym Pansonicu oglądałeś ?
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 13-02-2014 o 17:52

Domyślnie

Czyli co nie da się ujrzeć LR-ma na ekranie TV po łączy HDMi
    No tak, ale to tylko HD
    Ujrzysz to, co komputer wypuści po HDMI. LR też da radę pokazać
    Rozdzielczość wcale nie jest mała. Jednak słabo widzę sensowną obróbkę na TV.

też na takim małym Pansonicu oglądałeś ?
    Jeśli o film się pytasz, to na trochę większym

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Jeśli o film się pytasz, to na trochę większym
    Tak o film pytałem. No niestety Pansonic nie ma fajnego LED TV w wersji 50 cali, Samsung toże nie ma, Sony Też nie ma 50 cali fajnego LED z serii 8. No kupa normalnie, niby ogromny wybór telewizorów, a dla mnie nie ma

Domyślnie

Panas za to fajne plazmy ma

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Przeżytek Nawet w sklepie specjalnie ustawiaja parametry obrazu aby ich nikt nie kupował. Dbają o klientów Serio, serio ustawiłem przyzwoicie plazmotrona po jakiś 30 minutach grzebania w menu bo mam zaprzyjaźnione EURO AGD, a potem przyszedł sam pan kierownik i wszystko poustawiał aby był obraz z duu..y. Ale i tak plazmotron to przeżytek. Bardzo dobry LED jest dobry

Domyślnie

Sam jestes przezytek :P jakbys mial oleda to mialbys sie czym chwalic, ale nie ledem, ktory od zwyklego lcd rozni sie tylko zrodlem swiatla i jest od niego drozszy. No ale jakos trzeba doic klientow z kasy
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Strona 145 z 272 PierwszyPierwszy ... 4595135143144145146147155195245 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów