Close

Strona 198 z 364 PierwszyPierwszy ... 98148188196197198199200208248298 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 971 do 1 980 z 3638

Wątek: co pijecie?

Domyślnie

masz zdrowie
    D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700

Domyślnie

Fakt, miodowego nie polecam - przez choróbsko nie mam smaku, a i tak dodaję miodu (prawdziwego) więc jako baza do grzańca z imbirem i cytryną jest akceptowalny, normalnie niezbyt da się*toto wypić. Pigwówka Soplicy też jest syfniutka, nie tak tragiczna jak malina i orzech laskowy, ale gorsza od solidnej, domowej nalewki z pigwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Pigwówka Soplicy też jest syfniutka, nie tak tragiczna jak malina i orzech laskowy, ale gorsza od solidnej, domowej nalewki z pigwy.
    na tle calego komercyjnego swinstwa pigwa clakiem niezle sie prezentuje .. w przeciwienstwie np do orzecha laskowego ktory sie odbija ze 3 dni
    ale fakem jest ze porownywanie jej z domowym wyrobem jest bezsensowne
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

niniejszym chcialbym publizcnie odwolac wszystko cokolwiek powiedzialem i napisalem zlego o trunkach z Islay. sprawca tego jest ponizsza butelka. top 3 pitych przeze mnie whiskaczy. Moge nawet zaryzykowac stweirdzenie ze top10 pitych komercyjnych trunkow.

Domyślnie

sailor - 45 € za butelkę !!!
    Jak dostane pożyczkę to sobie kupie, butelkę.

Domyślnie

Ja Ci pożyczę.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Ja Ci pożyczę.
    Dziekuje.

Borsuczku chodź do Cafe NIKON, chłopaki kodami gadają, pożyczył byś ENIGMĘ albo pomógłbyś przetłumaczyć co.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    sailor - 45 € za butelkę !!!
    Jak dostane pożyczkę to sobie kupie, butelkę.
    gentelman nie patrzy na metki z cena a to dobra cena jest :P
    a tak serio - 40tka tego trunku wg podanej przez ciebie ceny to 2,6ojro czyli 10pln - czyli tyle ile tyskie w knajpie na rynku - kwestia priorytetow
    osobiscie wole szklaneczke tego trunku w domu posaczyc - imho warta jest kazdego wydanego eurocenta, w przeciwienstwie do tyskiego
    Ostatnio edytowane przez sailor ; 12-02-2014 o 20:22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    gentelman nie patrzy na metki z cena a to dobra cena jest :P
    a tak serio - 40tka tego trunku wg podanej przez ciebie ceny to 2,6ojro czyli 10pln - czyli tyle ile tyskie w knajpie na rynku - kwestia priorytetow
    osobiscie wole szklaneczke tego trunku w domu posaczyc - imho warta jest kazdego wydanego eurocenta, w przeciwienstwie do tyskiego
    Szczerze, nigdy w życiu nie piłem alkoholu droższego od 20€ za butelkę, zawsze wydawało mi się ze to bezsensowne przepłacenie, muszę w końcu spróbować żeby móc dyskutować przekonać się czy mam racje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    Szczerze, nigdy w życiu nie piłem alkoholu droższego od 20€ za butelkę, zawsze wydawało mi się ze to bezsensowne przepłacenie, muszę w końcu spróbować żeby móc dyskutować przekonać się czy mam racje.
    Błąd, wiele whisky w cenie 300-500 zł jest znakomitych
    Laga 16 to dopiero wstęp do dobrego z Islay

Strona 198 z 364 PierwszyPierwszy ... 98148188196197198199200208248298 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów