Szukaj
Fajna śniegowa czapaBardzo lubię takie odsłony.
Jestem na TAK![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Widziałbym to w kwadracie![]()
Pogoda nie rozpieszcza od dawna niestety, szczególnie tych co w granicach i nie wyjechali... ;')
W tej odsłonie uwieczniłeś chyba ostatnie pozostałości po marnej zimie. Dobre i to, chociaż ze względu na warunki to bardziej w dokumentację to poszło. Sugestia z kwadratem pewnie warta przemyślenia.
Pozdrawiam
NIKON
Dokładnie, brak światła i dla mnie źle dobrany czas sprawiło, że fotka mocno dokumentacyjna. Do tego podział zupełnie mi tu nie pasuje, myślałem o BW, też nic by nie wyszło...Generalnie każdy element sobie, ale rozumiem chęć fotografowania i za to można pochwalić autora, bo pasja jest najważniejsza.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Bardzo podobają mi się kolorki. Są delikatne, naturalne, miłe dla oka.
Wydaje mi się, że gdybyś Janku zastosował tutaj dłuższy czas, "Ostaniec" zostałby lepiej wyeksponowany w kadrze. Ale może to tylko moje zamiłowanie do długich ekspozycji jest.
Pozdrawiam.
O! Sezon grzybowy otwarty.
W sumie moje wrażenia są zbieżne z Pawłowymi. Wyprasowanie wody wyodrębniłoby grzybka podkreślając jego fakturę, co przy słabym świetle mogłoby dać dobry efekt.
LED ZEPPELIN
zgadzam się , trza nabyć heliopana Panie
a tak na marginesie
Zapraszam wszystkich chętnych na moją kolejną wystawę fotograficzną w Galerii Handlowej Przymorze , Gdańsk ul Obrońców Wybrzeza 1
Temat wystawy "ZIMA", fotografie formatu 75x50cm, 36 zdjeć. Wystawa będzie trwała do 15 marca 2014
http://imageshack.com/a/img198/4427/ur70.jpg
Skontaktuj się z nami