Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Ostaniec

Domyślnie Ostaniec

z ostatnich dni, wszystko płynie w oczach

zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

Fajna śniegowa czapa Bardzo lubię takie odsłony.
    Jestem na TAK
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Widziałbym to w kwadracie
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

Domyślnie

Pogoda nie rozpieszcza od dawna niestety, szczególnie tych co w granicach i nie wyjechali... ;')
    W tej odsłonie uwieczniłeś chyba ostatnie pozostałości po marnej zimie. Dobre i to, chociaż ze względu na warunki to bardziej w dokumentację to poszło. Sugestia z kwadratem pewnie warta przemyślenia.
    Pozdrawiam
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Pogoda nie rozpieszcza od dawna niestety, szczególnie tych co w granicach i nie wyjechali... ;')
    W tej odsłonie uwieczniłeś chyba ostatnie pozostałości po marnej zimie. Dobre i to, chociaż ze względu na warunki to bardziej w dokumentację to poszło. Sugestia z kwadratem pewnie warta przemyślenia.
    Pozdrawiam
    Dokładnie, brak światła i dla mnie źle dobrany czas sprawiło, że fotka mocno dokumentacyjna. Do tego podział zupełnie mi tu nie pasuje, myślałem o BW, też nic by nie wyszło...Generalnie każdy element sobie, ale rozumiem chęć fotografowania i za to można pochwalić autora, bo pasja jest najważniejsza.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Bardzo podobają mi się kolorki. Są delikatne, naturalne, miłe dla oka.
    Wydaje mi się, że gdybyś Janku zastosował tutaj dłuższy czas, "Ostaniec" zostałby lepiej wyeksponowany w kadrze. Ale może to tylko moje zamiłowanie do długich ekspozycji jest .
    Pozdrawiam .

Domyślnie

O! Sezon grzybowy otwarty.
    W sumie moje wrażenia są zbieżne z Pawłowymi. Wyprasowanie wody wyodrębniłoby grzybka podkreślając jego fakturę, co przy słabym świetle mogłoby dać dobry efekt.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Bardzo podobają mi się kolorki. Są delikatne, naturalne, miłe dla oka.
    Wydaje mi się, że gdybyś Janku zastosował tutaj dłuższy czas, "Ostaniec" zostałby lepiej wyeksponowany w kadrze. Ale może to tylko moje zamiłowanie do długich ekspozycji jest .
    Pozdrawiam .
    zgadzam się , trza nabyć heliopana Panie

a tak na marginesie

Zapraszam wszystkich chętnych na moją kolejną wystawę fotograficzną w Galerii Handlowej Przymorze , Gdańsk ul Obrońców Wybrzeza 1
    Temat wystawy "ZIMA", fotografie formatu 75x50cm, 36 zdjeć. Wystawa będzie trwała do 15 marca 2014

http://imageshack.com/a/img198/4427/ur70.jpg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    O! Sezon grzybowy otwarty.
    W sumie moje wrażenia są zbieżne z Pawłowymi. Wyprasowanie wody wyodrębniłoby grzybka podkreślając jego fakturę, co przy słabym świetle mogłoby dać dobry efekt.

vide Nemeth ...
    NIKON

Domyślnie

Ładne kolorki oraz warunki, co do sugestii przez PABLOOKa z dłuższym czasem również się*podpiszę
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów