Szukaj
Ostatnio edytowane przez JaroPienza ; 05-02-2014 o 20:31
wchodząc tutaj, spodziewałem się anomalii pogodowych i faktycznie śniegu, a tu niespodzianka;D
Podoba się, tylko to niebo jakoś nie pasuje mnie do całości, naprawdę tak wyglądało?
taką zimę to rzeczywiście chce się fotografować, bardzo ładny kadr i sama fota![]()
Istotnie. Piękne fotografia.
Popracowałbym jeszcze nad likwidacją lekkiego zafarbu zielonkawo różowawego na obłokach po lewej...
NIKON
No piękne miejsce, ciekawe warunki i kadr przyzwoity ale tym razem jako całość mi nie podchodzi. Dziwne zafarby wdarły się na niebo. Jeśli tak było, to ok, ale jeśli nie to popracowałbym jeszcze nad tym. No i nie mogę się przekonać do tego Twojego "zwężania przez ściskanie" obrazków, moim zdaniem rzadko daje to dobre efekty, a tym razem mogłoby być ładniej gdyby było zwyczajnie.
Dziwna ta zimazresztą tak jak w Polsce
Z fotografii wręcz bije ciepło!
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Przepraszam moderatorów, że napisałem tylko "Bajka", ale takie miałem wrażenie spoglądając na to zdjęcie. Po prostu skojarzyło mi się z kadrem z jakiejś bajki, stąd mój krótki komentarz... który został usunięty.
pozdrawiam
Tomek
Skontaktuj się z nami