Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Zmiana systemu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Stąd też czasem dyskusje na forum są tak trudne - te zawody mają różne potrzeby.
    Rozmowy nie są trudne z powodu różnych potrzeb... tylko z powodu braku umiejętności myślenia abstrakcyjnego u części populacji.

Domyślnie

Jeżeli ktoś utrzymuje się z robienia zdjęć to jest zawodowcem. Wydaje mi się, że w tej materii to dość oczywiste...

Nie mam aktualnie 135L a problemy z AF najbardziej odczuwam w 1Ds... i braku kompetencji serwisu. Można słać 100 razy i za każdym razem będzie wracało źle wyregulowane a serwis będzie się upierał, że jest dobrze. Nonsens.

Mam straszną słabość do 1Ds bo daje kapitalny obrazek, dokładnie taki jaki mi się podoba. 6D już ma inny. Problem z AF w 6D mam z 85L po regulacji. Sęk w tym, że pomimo mikroregulacji nie da się tego skorygować bo przy ostrzeniu blisko jest prawie ok, a FF powiększa się im bardziej ostrzy się na nieskończoność... przy świetle 1.2 to się naprawdę rzuca w oczy...

w ogóle to dzięki za fajne przyjęcie, bez jadu i merytorycznie. na tym innym forum atmosfera trochę gorsza

Chyba faktycznie umówie się z kimś kto włada nikonem w celach testowych

Domyślnie

Fajny obrazek ma jeszcze stare 5D, ale nie wiem jak teraz z rynkiem wtórnym i kompetencjami serwisu w jego materii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbic Zobacz posta
    Fajny obrazek ma jeszcze stare 5D, ale nie wiem jak teraz z rynkiem wtórnym i kompetencjami serwisu w jego materii.
    Stare 5D miałem i mogę stwierdzić, że ma ciut gorszy obrazek od 1Ds a z kompetencjami jak z kompetencjami...nie są zależne od puszki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kopytkov Zobacz posta
    w ogóle to dzięki za fajne przyjęcie, bez jadu i merytorycznie. na tym innym forum atmosfera trochę gorsza
    Biedactwo, a któż to cię tak skrzywdził na tym "innym forum"?
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Też mnie dziwi przypadłość w Twoim 135L, bo po przeczytaniu wielu opinii postanowiłem kupić używkę wysyłkowo i co? i żadnych problemów, ostry i celny ze starym 5D bardzo dobrze się dogadywali. Jak dla mnie to jedno z ostrzejszych canonowych szkieł. Jak podjąłeś decyzję o zmianie to zmieniaj, ale jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
    Pozdr.
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Biedactwo, a któż to cię tak skrzywdził na tym "innym forum"?
    Hehehe Kolekcjoner, po prostu oczami wyobraźni widzę gościa z nikonem który zakłada taki temat na canonie

Domyślnie

Istnieje kilka takich tematów, nawet ostatnio ktoś założył podobny i jakoś nic się nie dzieje, bajdy opowiadasz .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Hehe, mam tam konto 2 miesiące dłużej niż Ty więc widziałem więcej

Domyślnie

To może chcesz bana skoro tak Ci tam źle ?
    Pozdrawiam
    Marcin

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów