Takie wypatrzone...
Szukaj
Wypatrzone fajnie ale nie czaję, czemu miało posłużyć takie połowiczne rozmycie...? Ostrość w całym zakresie byłaby mz wskazana.
Brak ramki w tym wypadku naraża autora na komentarze typu leci w te, lub we wte...![]()
NIKON
Widać ofiarę. Ciekawie wypatrzone.
Nie wiem, co napisać.
Dziękuję za opinie
Uznałem, że to nada kadrowi jakąś trójwymiarowość i wyeksponuje "muchy" z tej gęstwiny. Niestety robotnicy zmyli się, zanim przestawiłem tilta i nie mogłem powtórzyć ujęcia w "normalny" sposób. Tak więc porównania nie mam.
Ja lubię krzywe linie. Fotografuję głównie naturę, tam rzadko trafia się taka geometria![]()
Biorę jak jest - interesujące i niebanalne zdjęcie.
Darek razem naciskacie spust czy jak? Bo ten podpis troche z tylka (tak wiem, wszystko tak podpisujesz)
Znajac Twoje zdjecia makro to niezle dopelnienie do portfolio, faktycznie wieje pajeczyna od tegoprzydalby sie ziutek troche nizej i ten czarny element idacy od lewej moglby byc chudszy ale to nie studio
biore jak jest.
Mnie się też podoba, jak jest - rozmycie prowadzi wzrok w stonę "ofiary", która bez tego byłaby chyba gorzej zauważalnaFajne w takim czarno-białym wydaniu
![]()
Nieco więcej: http://konradlesniak.pl/
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Dziękuję za opinie. Architektura to jednak ciągle świeży temat.
Wiem, ale jak koresponduję z kimś z zagranicy lub ktoś prezentuje nasze foty, to przeważnie tworząc "potworka" w stylu: Dariusz Kucharscy and Kornelia Kucharscy... Polska język bardzo trudna
Czasem była to walka, kto naciśnie spust pierwszy. Przy dwóch puszkach jest łatwiej... teraz bijemy się już głównie o obiektywyPocieszające jest, że mam dwa do makro (nie licząc manuali), tu jest spokój
![]()
Skontaktuj się z nami