Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: W pajęczynie

Domyślnie W pajęczynie

Takie wypatrzone...

Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Wypatrzone fajnie ale nie czaję, czemu miało posłużyć takie połowiczne rozmycie...? Ostrość w całym zakresie byłaby mz wskazana.
    Brak ramki w tym wypadku naraża autora na komentarze typu leci w te, lub we wte...
    NIKON

Domyślnie

Widać ofiarę. Ciekawie wypatrzone.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Wypatrzone fajnie ale nie czaję, czemu miało posłużyć takie połowiczne rozmycie...? Ostrość w całym zakresie byłaby mz wskazana.
    W pełni popieram
    Fuji

Domyślnie

Dziękuję za opinie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Brak ramki w tym wypadku naraża autora na komentarze typu leci w te, lub we wte...
    Uznałem, że to nada kadrowi jakąś trójwymiarowość i wyeksponuje "muchy" z tej gęstwiny. Niestety robotnicy zmyli się, zanim przestawiłem tilta i nie mogłem powtórzyć ujęcia w "normalny" sposób. Tak więc porównania nie mam.

Ja lubię krzywe linie. Fotografuję głównie naturę, tam rzadko trafia się taka geometria
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Biorę jak jest - interesujące i niebanalne zdjęcie.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Darek razem naciskacie spust czy jak? Bo ten podpis troche z tylka (tak wiem, wszystko tak podpisujesz)

Znajac Twoje zdjecia makro to niezle dopelnienie do portfolio, faktycznie wieje pajeczyna od tego przydalby sie ziutek troche nizej i ten czarny element idacy od lewej moglby byc chudszy ale to nie studio biore jak jest.

Domyślnie

Mnie się też podoba, jak jest - rozmycie prowadzi wzrok w stonę "ofiary", która bez tego byłaby chyba gorzej zauważalna Fajne w takim czarno-białym wydaniu

Domyślnie

Zdjęcie ok, ale czuję niedosyt. Nie pasuje mi ta platforma na środku.

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Darek razem naciskacie spust czy jak?
    Jak podpisywaliście Kucharscy, to było jednak zgrabniej.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Dziękuję za opinie. Architektura to jednak ciągle świeży temat.

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    (...)
    Jak podpisywaliście Kucharscy, to było jednak zgrabniej.
    Wiem, ale jak koresponduję z kimś z zagranicy lub ktoś prezentuje nasze foty, to przeważnie tworząc "potworka" w stylu: Dariusz Kucharscy and Kornelia Kucharscy... Polska język bardzo trudna

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Darek razem naciskacie spust czy jak? Bo ten podpis troche z tylka (tak wiem, wszystko tak podpisujesz)

Znajac Twoje zdjecia makro to niezle dopelnienie do portfolio, faktycznie wieje pajeczyna od tego przydalby sie ziutek troche nizej i ten czarny element idacy od lewej moglby byc chudszy ale to nie studio biore jak jest.
    Czasem była to walka, kto naciśnie spust pierwszy. Przy dwóch puszkach jest łatwiej... teraz bijemy się już głównie o obiektywy Pocieszające jest, że mam dwa do makro (nie licząc manuali), tu jest spokój
    | DA | WWW | Blog |

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów