Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Agata

Domyślnie

Nie muszę mieć racji, ale mz za czerwona skóra modelki zwłaszcza na 4 i 5.

Domyślnie

Zdjęcia są przekontrastowane i zbyt nasycone. Profil landscape?
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

1 się jeszcze jakoś ratuje, reszta to porażka po całej lini (kolory fatalne, swiatło też kiepskie, niekorzystne dla modelki kadry)
    NIKON

Domyślnie

Ciekawy klimat, z pomysłem, ale na jedynce dziewczyna wygląda jak siedząca w krwi. Chyba, że tak miało być...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ecml Zobacz posta
    na jedynce dziewczyna wygląda jak siedząca w krwi. Chyba, że tak miało być...
    Nie, nie miało być i co ciekawsze, u mnie woda ma kolor zółto-zielony z niebieskimi odblaskami.

Wywoływane z RAW za pomocą UFRaw. Wejściowy profil ICC to NKDbase wyciągnięty z binarek ViewNX2, wyjściowy profil to sRGB. Monitor - to co zamontował producent w Lenovo SL500

Ratunku?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ecml Zobacz posta
    Ciekawy klimat, z pomysłem, ale na jedynce dziewczyna wygląda jak siedząca w krwi. Chyba, że tak miało być...
    Chyba masz problem z monitorem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerrywu Zobacz posta
    Nie, nie miało być i co ciekawsze, u mnie woda ma kolor zółto-zielony z niebieskimi odblaskami.

Wywoływane z RAW za pomocą UFRaw. Wejściowy profil ICC to NKDbase wyciągnięty z binarek ViewNX2, wyjściowy profil to sRGB. Monitor - to co zamontował producent w Lenovo SL500

Ratunku?
    Kolejny raz piszę, że edycja foto na laptopie to nie najlepsze rozwiązanie. Są jednak "spece", co mogą "dopieszczać na lapku" i jest im wszystko jedno na czym pracują.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tedd46 Zobacz posta
    Są jednak "spece", co mogą "dopieszczać na lapku" i jest im wszystko jedno na czym pracują.
    Nie każdemu jest wszystko jedno i nie każdego stać na wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerrywu Zobacz posta
    Nie każdemu jest wszystko jedno i nie każdego stać na wszystko
    Nie unoś się i nie obrażaj, bo to nie Ciebie miałem na myśli.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów