Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Agata

Domyślnie

Woda na dalszym planie ma kolory ziolone, zolte, tam jest wszytko w miare ok. Prawdopodobnie przez kontrast i saturacje miejsce pod modelka ma nienaturalny kolor. Efekt krwi, o ktorym pisalem wzmaga odcien na mokrej czesci koszulki modelki. Przynajmniej ja mam takie odczucia.

Domyślnie

Pomysł dobry, kadrowanie również ale do obróbki troszkę by poprawić

Domyślnie

Nie za bardzo wiem o jakim pomyśle tutaj mówimy, bo to po prostu pokrzywiona dziewczyna w wodzie...
    Podpiszę się pod przedpiszcami (), że technicznie położone...
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

tak skomentować można każde zdjęcie - pokrzywiona dziewczyna, wyprostowana, do góry nogami itp. Wszyscy się chyba zgadzamy, że coś nie halo z obróbką a pozy modelki to rzecz gustu no i pomysłu autora.

Domyślnie

Tak, jak napisał Top67, trochę za bardzo podkręcone kolory, kontrast i nasycenie. 1: twarz modelki moim zdaniem mogłaby być odwrócona choć trochę w stronę obiektywu, a 2 mnie osobiście trochę przeraża. I według mnie 3 i 4 ciekawie by wyglądały, gdyby modelka była po twarzy i ubraniach odrobinę ubrudzona. Szkoła przetrwania albo kobieta z dżungli

Domyślnie

Dziękuję Wam wszystkim za sugestie i podpowiedzi.

tedd46: Nie obrażam się i nie unoszę - był emotikon ""

Domyślnie

Może załóż wątek w dziale obróbkowym i wrzuć RAWy, bo zdjęcia nie są takie złe. Zależy jaki był materiał wyjściowy, ale wydaje mi się, że można z niego zrobić coś lepszego. Kadrowo, kolorystycznie nie jest źle, głównie obróbka tutaj leży, wiec może inni obrobią i podpowiedzą w którą stronę pójść.
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów