Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Thumbs up Youtube - ściąganie wideo (1080)

Ostatnio Youtube kombinuje tak, aby uniemożliwić pobieranie wideo w rozdzielczości HD 1080, nawet jeśli jest dostępne w przeglądarce. Ponadto część plików, także w niższej rozdzielczości, jest konwertowana do nowego formatu, co powoduje że audio i wideo są osobnymi strumieniami, a nie muxowane razem jako jeden plik. To także uniemożliwia ich pobranie popularnymi programami.

Na szczęście pojawił się MasTube - bezpłatny program, na razie jedyny, który radzi sobie z tymi ograniczeniami.

Miłego ściągania tutków

Domyślnie

Nie tylko on , ja używam JDownloader i też pobieram w HD

Domyślnie

To spróbuj ściągnąć JDownloader np. to wideo https://www.youtube.com/watch?v=OyI6iuwG8_s w 1080p.

Domyślnie

Ja ściągnąłem powyższy plik programem YTD Video Downloader. Odtwarza w HD 1080.
    Używam do odtwarzania PotPlayera.
    Może to kwestia odtwarzacza ?
    Ostatnio edytowane przez 2marekm ; 13-12-2013 o 11:04

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2marekm Zobacz posta
    Ja ściągnąłem powyższy plik programem YTD Video Downloader. Odtwarza w HD 1080.
    Plik jest w różnej rozdzielczości od 240p do 1080p (oczywiście nie każde wideo na YT jest dostępne w full HD). Z powodu ostatnich zmian na Youtube większość programów straciła możliwość pobrania 1080p i "widzi" maksymalnie 720p. MassTube jest w stanie wykryć i pobrać dostępną 1080p, poza tym pobiera też pliki, które są streamowane z rozseparowanym audio i wideo.

Być może YTD Video Downloader pobiera 1080p, nie wiem, nie zamierzam go instalować, gdy MassTube jest bezpłatny i działa.

Uprawnienia umieszczania postów