Na Łódzkich ulicach
Szukaj
Na Łódzkich ulicach
Ostatnio edytowane przez FHR ; 15-12-2013 o 17:55 Powód: zmiana tytułu
mnie sie podoba, szczegolnie to delikatne panoramowanie. Fajna ramka powstala z lewej i prawej. Troche szkoda ciecia, ale i tak fajnie jest
N i pare gratów
A mnie się nie podoba. I kadrowo i technicznie. Do tego tytuł wraz zawodem jaki wykonuje ten Pan i jego wyrazem twarzy kojarzy mi się dość pogardliwie w stosunku do tego człowieka.
Hmm... zdjęcie słabe. Zaś co do tematu (także tego głównego) na zdjęciu to żaden człowiek nie zasługuje na pogardę. Warto o tym pamiętać na przyszłość...
Nikon
Zgłoś do moda o zmianę tytułu, bo wyszło to mało elegancko. Prostacko znaczy. Foto OK. Trochę takie 3D.
Co jest ostre na tym zdjęciu?
Nie wiem czemu czepiacie się tytułu. Nie ma tu nic pogardliwego.
Ja też chodzę do roboty
Zdjęcie fajne ze względu na panoramowanie. Nie wiem czy zamierzone ale dzięki tej nieostrości mi się podoba. Bez niej byłoby nieprzyciągające uwagi.
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
Już się ustosunkowałem do tematu, że chciałem go potem zmienić ale już było za późno na edycję. Poza tym na pewno chciałem obrazic nieznaną mi osobę na forum o fotografii i pokazać swoją wyższość, że Pan biega z wiadrem i mopem a ja mogę sobie cykać zdjęcia na ulicy
Co do ostrości, kurtka jest ostra, twarz tak sobie.
Panoromowanie nie było zamierzone, miałem ustawiony priorytet czasu na 1/50 i cykałem sobie dla sportu architekturę, a pan po prostu przyciągnął moją uwagę i pstryknąłem na ślepo, a wyszło co wyszło, kwestia gustu. Mi się podoba, dlatego wrzuciłem tutaj by zgarnąć inne opinie, te dobre i złe![]()
Ostatnio edytowane przez michasacuer ; 15-12-2013 o 17:52
Skontaktuj się z nami