Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Do roboty...

Domyślnie Do roboty...

Na Łódzkich ulicach

Ostatnio edytowane przez FHR ; 15-12-2013 o 17:55 Powód: zmiana tytułu

Domyślnie

mnie sie podoba, szczegolnie to delikatne panoramowanie. Fajna ramka powstala z lewej i prawej. Troche szkoda ciecia, ale i tak fajnie jest
    N i pare gratów

Domyślnie

A mnie się nie podoba. I kadrowo i technicznie. Do tego tytuł wraz zawodem jaki wykonuje ten Pan i jego wyrazem twarzy kojarzy mi się dość pogardliwie w stosunku do tego człowieka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bryk77 Zobacz posta
    A mnie się nie podoba. I kadrowo i technicznie. Do tego tytuł wraz zawodem jaki wykonuje ten Pan i jego wyrazem twarzy kojarzy mi się dość pogardliwie w stosunku do tego człowieka.
    Tak wiem, tego wykrzyknika miało nie być w temacie, potem przemyślałem sprawę (jeszcze przed twoim postem) i zauważyłem, że mogło to wyjść bardzo władczo ale niestety było już za późno :/

Domyślnie

Hmm... zdjęcie słabe. Zaś co do tematu (także tego głównego) na zdjęciu to żaden człowiek nie zasługuje na pogardę. Warto o tym pamiętać na przyszłość...
    Nikon

Domyślnie

Zgłoś do moda o zmianę tytułu, bo wyszło to mało elegancko. Prostacko znaczy. Foto OK. Trochę takie 3D.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez orelob Zobacz posta
    Zgłoś do moda o zmianę tytułu, bo wyszło to mało elegancko. Prostacko znaczy. Foto OK. Trochę takie 3D.
    Hmm... raczej zgłosiłbym się o usunięcie całego wątku...
    Nikon

Domyślnie

Co jest ostre na tym zdjęciu?

Domyślnie

Nie wiem czemu czepiacie się tytułu. Nie ma tu nic pogardliwego.
    Ja też chodzę do roboty
    Zdjęcie fajne ze względu na panoramowanie. Nie wiem czy zamierzone ale dzięki tej nieostrości mi się podoba. Bez niej byłoby nieprzyciągające uwagi.
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Hmm... zdjęcie słabe. Zaś co do tematu (także tego głównego) na zdjęciu to żaden człowiek nie zasługuje na pogardę. Warto o tym pamiętać na przyszłość...

Już się ustosunkowałem do tematu, że chciałem go potem zmienić ale już było za późno na edycję. Poza tym na pewno chciałem obrazic nieznaną mi osobę na forum o fotografii i pokazać swoją wyższość, że Pan biega z wiadrem i mopem a ja mogę sobie cykać zdjęcia na ulicy

Co do ostrości, kurtka jest ostra, twarz tak sobie.

Panoromowanie nie było zamierzone, miałem ustawiony priorytet czasu na 1/50 i cykałem sobie dla sportu architekturę, a pan po prostu przyciągnął moją uwagę i pstryknąłem na ślepo, a wyszło co wyszło, kwestia gustu. Mi się podoba, dlatego wrzuciłem tutaj by zgarnąć inne opinie, te dobre i złe
    Ostatnio edytowane przez michasacuer ; 15-12-2013 o 17:52

Uprawnienia umieszczania postów