Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: M.

Domyślnie M.

Jeden kadr z Mileną

I am a Nikon girl

Domyślnie

byłoby perfekcyjne gdyby nie lekko zgarbiona modelka
    fotografia blog http://www.fotka4you.pl/

Domyślnie

Klimacik bardzo fajny. Chyba trochę przeostrzone oczka. Poza tym ok.

Domyślnie

Wow, wchodząc do Twojego wątku spodziewałem się cukierkowo-kolorowych dzieciaczków (które zwykle bardzo mi się podobają) a tu bach . Fajowo doświetliłaś twarz, natomiast brakuje mi trochę detalu we włosach i na bluzce dziewczyny, mimo wszystko jestem zachwycony, bardzo ładne zdjęcie.

Domyślnie

Mnie się skojarzyło ze starymi zdjęciami indiańskich wodzów, które z zapartym tchem oglądałem w dzieciństwie. Podoba mi się - bardzo!

Domyślnie

Jak dla mnie to klimat Rodzina Adamsów ;/ Oczywiście, że na NIE, sweter czy bluza, no nie wiem bo nie widać, brak szczegółów, jedna czerń, włosy to samo zgubione szczegóły , czarne plamy... kołnierzyk sporo jaśniejszy od twarzy i to on przyciąga uwagę. Fajnie jakby modelka patrzyła na wprost , a nie w na "maxa" w prawo. Skóra na twarzy z czarnymi plamami... no i białka oka prawego rozjaśnione na "siłę" , lewego już nie => chodź to z lewej strony pada mocniejsze światło i lewe powinno być jaśniejsze mimo tych włosów które niby miałyby zasłaniać=> wygląda to nie ciekawie.
    "Nikon"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badger Zobacz posta
    Wow, wchodząc do Twojego wątku spodziewałem się cukierkowo-kolorowych dzieciaczków (które zwykle bardzo mi się podobają) a tu bach . Fajowo doświetliłaś twarz, natomiast brakuje mi trochę detalu we włosach i na bluzce dziewczyny, mimo wszystko jestem zachwycony, bardzo ładne zdjęcie.
    Dziękuję! Cieszę się niezmiernie, że udało mi się zaskoczyć

Cytat Zamieszczone przez kkokosz Zobacz posta
    Mnie się skojarzyło ze starymi zdjęciami indiańskich wodzów, które z zapartym tchem oglądałem w dzieciństwie. Podoba mi się - bardzo!
    Miło czytać! Dzięki!

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    Jak dla mnie to klimat Rodzina Adamsów ;/ Oczywiście, że na NIE, sweter czy bluza, no nie wiem bo nie widać, brak szczegółów, jedna czerń, włosy to samo zgubione szczegóły , czarne plamy... kołnierzyk sporo jaśniejszy od twarzy i to on przyciąga uwagę. Fajnie jakby modelka patrzyła na wprost , a nie w na "maxa" w prawo. Skóra na twarzy z czarnymi plamami... no i białka oka prawego rozjaśnione na "siłę" , lewego już nie => chodź to z lewej strony pada mocniejsze światło i lewe powinno być jaśniejsze mimo tych włosów które niby miałyby zasłaniać=> wygląda to nie ciekawie.
    Właśnie dla takich komentarzy lubię od czasu do czasu wrzucać tu zdjęcia
    I am a Nikon girl

Domyślnie

dla mnie na tak - fajny klimat , ale przyznać muszę że josephebeloki ma trochę racji szczególnie jeśli chodzi o skórę na policzku i czernie , - ja osobiście nie przepadam za teksturami (chociaż czasem też używam )

Domyślnie

http://autofocus.blox.pl/2008/01/Wie...nternecie.html artykuł stary i być może większości z Was znany, jednak trafia w samo sedno idealnie obrazując jak odbiera się dziś zdjęcia na forach fotograficznych i jaką wartość mają opinie tych wszystkich "sieciowych" ekspertów foto!

Życzę Wam panowie szerszych horyzontów i więcej wyobraźni, mniej nudnego plastiku i akademickich dyskusji pod zdjęciami
    Pozdrawiam!
    I am a Nikon girl

La
    Gość

Domyślnie

Cathy - wszyscy przechodza przez okres doszukiwania sie perfekcji, nawet tam gdzie jej nie ma prawa byc. Sam tego doswiadczylem na wlasnej skorze, sam przyznaje - czepialem sie szczegolow, *******, mowiac ogolnikowo. Od jakiegos czasu jednak doszukuje sie czegos nieuchwytnego w zdjeciach. I o ile przyzywana w innym watku fontanna to dla mnie dalej zwykly kibel, to jednak kategoryzuje zdjecia wg innych wartosci niz 95% tego forum.
    Reasumujac - bardzo fajna fota. Moze nie top 10 dzialu ,ale blisko Pozdrawiam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów