Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CathyNoo Zobacz posta
    http://autofocus.blox.pl/2008/01/Wie...nternecie.html artykuł stary i być może większości z Was znany, jednak trafia w samo sedno idealnie obrazując jak odbiera się dziś zdjęcia na forach fotograficznych i jaką wartość mają opinie tych wszystkich "sieciowych" ekspertów foto!

Życzę Wam panowie szerszych horyzontów i więcej wyobraźni, mniej nudnego plastiku i akademickich dyskusji pod zdjęciami
    Pozdrawiam!

Dzięki za linka! Boski

Domyślnie

http://autofocus.blox.pl/2008/01/Wie...nternecie.html artykuł stary i być może większości z Was znany, jednak trafia w samo sedno idealnie obrazując jak odbiera się dziś zdjęcia na forach fotograficznych i jaką wartość mają opinie tych wszystkich "sieciowych" ekspertów foto!

Życzę Wam panowie szerszych horyzontów i więcej wyobraźni, mniej nudnego plastiku i akademickich dyskusji pod zdjęciami
    Pozdrawiam!

He he no z tym Pennem i Bressonem to nie przesadzaj, pokory trochę, choć ta nie w modzie Zdjęcie fajne, klimat OK, obróbka jak zwykle rzecz gustu, ale mi się podoba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez orelob Zobacz posta
    He he no z tym Pennem i Bressonem to nie przesadzaj, pokory trochę, choć ta nie w modzie Zdjęcie fajne, klimat OK, obróbka jak zwykle rzecz gustu, ale mi się podoba.
    orelob, proszę Cię nie osłabiaj mnie Pokory z pewnością mi nie brak Nie porównuję się rzecz jasna do klasyków gatunku! To tylko nawiązanie do poziomu for i dyskusji pod zdjęciami Nawet mistrzowie zostaliby zjechani dzisiaj przez współczesnych znawców ...
    I am a Nikon girl

Domyślnie

Wiem wiem, nie mogłem się powstrzymać
    Chociaż akurat komentarz josephebeloki uważam za jak najbardziej w porządku, jasno napisane, że nie, bo.. to i tamto. Wyraził swoją MERYTORYCZNĄ opinię. Jasne odniesienie do zdjęcia, tego typu komentarze mogą być przydatne i coś wnieść. A nie np. odniesienia do cech modelki jak często bywa. Ja np. miałem, że modelka wygląda na bałwana I co zrobić z takim komentem? To było pytanie retoryczne
    Ostatnio edytowane przez orelob ; 10-12-2013 o 13:18

Domyślnie

Pozdrawiam!
    Link rewelacja - Dziękuję Ci za niego . Co do zdjęcia to klimatyczne , nawet bardzo
    DeSiedemSto

Uzależniony od dźwięku migawki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów