Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Ethnic Beauty

Domyślnie

dobra skończ bo już to nudne jest...

kolejny mój wątek jest zawalony zwykłym hejtem bo najlepiej dopieprzyć szafirkowi, przecież to takie modne i fajne...

nudzi mnie to już... szczególnie jak jedzie po mnie jak po burej suce ktoś kto tworzy takie szmiry:
    gdzie główną rolę gra kolano i zmasakrowana obróbką twarz...
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 03-12-2013 o 14:50 Powód: usunięcie linku do zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    czyli portrety nie mogą już być naturalne? wszędzie trzeba wwalać sztuczne piękno bo naturalne jest be?
    zaprzeczasz sam sobie. Wstawiasz fotę do beauty - gdzie z założenia naturalności mało lub wcale. Stroisz pannice w piórka i inne cuda i pytasz o naturalnośc. Gdzie tu logika. Albo dajesz fote do beaty i przyjmujesz na klatę wszystkie za i przeciw i prowadzisz merytoryczną dyskusje albo wracasz do piaskownicy. No bo ilez mozna ... Albo nie wstawiaj zdjęc i będzie spokój. Bo wstawiasz je po to by ktos ocenił, skomentował, wyraził swoje zdanie itp itd, prawda ?

Po drugie nie wiem kto Ci pozwolił wstawic to zdjęcie ? Więc sobie uważaj na takie zagryweczki. Szmira szmira ale ja nie chodze z dupa na wysokości lampy i nie zjadłem wszystkich rozumów. Co lepiej - ja zdecydowanie twierdze że zdjęć nie potrafie robić i ich nie robię. Ty się uważasz za gwiazdora a wstawiasz kupy. Widzisz drobną róznicę ?
    Ostatnio edytowane przez stock ; 03-12-2013 o 13:31

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    ale ja nie chodze z dupa na wysokości lampy i nie zjadłem wszystkich rozumów. Co lepiej - ja zdecydowanie twierdze że zdjęć nie potrafie robić i ich nie robię. Ty się uważasz za gwiazdora a wstawiasz kupy. Widzisz drobną róznicę ?
    dobry żart jeździsz po mnie jak po burej suce jakbyś był nie lada znawcą, mistrzem fotografii a teraz pieprzysz że twierdzisz że nie potrafisz zdjęć robić? Hipokryzja pełną gębą...

Domyślnie

dobra skończ bo już to nudne jest...
    kolejny mój wątek jest zawalony zwykłym hejtem bo najlepiej dopieprzyć szafirkowi, przecież to takie modne i fajne...
    Ta, dziwne przekonanie panuje ostatnio w necie, że każdy kto nie pieje nad dziełami prezentowanymi (nie mówie o Twoich tylko ogólnie) to już hejter. Najlepiej pisać dobrze, albo wcale, żeby nie wyjść na hejtera (co za modne słówko, można rzucać nim w każdego kto ośmieli się powiedzieć coś nie-pozytywnego).

nudzi mnie to już... szczególnie jak jedzie po mnie jak po burej suce ktoś kto tworzy takie szmiry: [img] gdzie główną rolę gra kolano i zmasakrowana obróbką twarz...
    Dziwne jest to Twoje przeświadczenie, że Ty tworzysz dzieła, a reszta szmiry. A wyciąganie czyjegoś (nie wiem nawet kogo to) zdjęcia żeby się bronić, że wcale takie złe to Twoje nie jest to już naprawdę dziecinna zagrywka.

Domyślnie

dobry żart jeździsz po mnie jak po burej suce jakbyś był nie lada znawcą, mistrzem fotografii a teraz pieprzysz że twierdzisz że nie potrafisz zdjęć robić? Hipokryzja pełną gębą...
    No widzisz jak Ty się jeszcze musisz wiele nauczyć. To że zdjęć nie robie nie oznacza że nie mam oczu i nie potrafię ich ocenić. Podobnie jest z muzyką, malarstwem i wieloma wieloma innymi dziedzinami. Spokojnie - z wiekiem człowiek robi się dojrzalszy i inaczej postrzega świat. Masz szanse się na to załapac I dziwie sie się ze wdajesz się w pyskówki z kolegą S4INT który w tej kategorii (portret/moda/fashion) wciaga Cię dziurką od nosa - razem z zestawem oświetleniowym

@S4INT - wyciągnięte jest moje zdjęcie sprzed chyba 4 lat. Zreszta to nie ma znaczenia - bo ja nie uważam bym "tworzył" coś godnego uwagi a szczególnie juz w fotografii beauty.
    Ostatnio edytowane przez stock ; 03-12-2013 o 13:38

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Dziwne jest to Twoje przeświadczenie, że Ty tworzysz dzieła, a reszta szmiry.
    No właśnie nie twierdzę że robię dzieła. Ale twierdzę za to że nie tworzę gówien jak parę osób próbuje mi wmówić za każdym razem jak coś wstawiam.

Domyślnie

No właśnie nie twierdzę że robię dzieła. Ale twierdzę za to że nie tworzę gówien jak parę osób próbuje mi wmówić za każdym razem jak coś wstawiam.
    Twoje zachowanie i odzywki przy każdej negatywnej opinii sugerują zupełnie inne przeświadczenie. Może tego nie widzisz, ale tak niestety jest - co zresztą widać przy większości wątków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Twoje zachowanie i odzywki przy każdej negatywnej opinii sugerują zupełnie inne przeświadczenie. Może tego nie widzisz, ale tak niestety jest - co zresztą widać przy większości wątków.
    widać także nie tylko moje odzywki i nie tylko moje teksty poniżej poziomu. Bardzo prosta sprawa, "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom", tak więc jeśli oczekujecie ode mnie kultury do was to zachowajcie kulturę do mnie. Proste?

Domyślnie

No właśnie nie twierdzę że robię dzieła.
    alez twierdzisz.. potrafiles na goldenline przez pare stron watku robic z siebie zawodowca ktory robi wielkie zlecenia i pracuje dla najwiekszych firm w branzy. tylko nie potrafiels pokazac zadnego efektu. a potem ktos wydlubal z sieci twoje zdjecia i uciekles z podkulonym ogonem tlumaczac ze zle cie zrozumiano. a jak pare osob zaczelo udowadniac ze piszesz bzdury to plakales ze cie hejtuja. podobnie jak tutaj. komus sie nie podoba i wskazuje konkretnie co a ty i tak nieprzyjmujesz tego do wiadomosci.
    potem dales powtorke z rozrywki oferujac szkolenia z fotografii studyjnej podczas gdy w sasiednim watku pytales jak oswietlic butelke by bylo dobrze.. troche slabo.

co zas do twojego pytanie czy nei moze byc naturalnie - owszem moze .. ale jest roznica miedzy naturalnie a brzydko. niestety na jakiekolwiek uwagi masz odpowiedzi typu woland - "mam was w d.pie", piszcie sobie co chcecie.

i powtorze - jak na kogos kto bierze kase za szkolenia z fotografii to zdjecia sa nedzne. jak na kursanta - dobry poczatek do poprawiania bledow
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów