Szukaj
Chyba troche za malo etniczniea modelka ma mine jakby stala tam za kare
Do tego odrobine za mocny cien pod szyja dla mnie (i ten pod reka w 5). Tam tez obcialbym dziure pod pacha
![]()
3 i 4 m/z bardzo fajne. Ogólnie nie jest źle. Za ciasna 1 i 5 m/z.
To nie chce wiedziec, jaka ma mine jak jest obrazona![]()
![]()
wielka krzywde zrobila modelce wizazystka malujac w ten sposob usta. nie mam pojecia co tu etnicznego poza genami modelki. w secie przebija jedna i niezmienna mina i widoczne znuedzenie modelki. duzy potencjal, kiepskie wykonanie - mniej wiecej na poziomie poczatkujacego kursanta a nie kogos kto prowadzi szkolenia z fotografii.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
też uważam że mocno pocięte kadry - wg mnie za bardzo.
jak miałbym wybierać to 2 i 4 - przy czym 4 kadrowana tak żeby nie odcinać głowy i z nieco wyższej pozycji tak żeby był widoczny "kok" czy jak to tam nazwać.
na 5 wg mnie bardzo źle wygląda lewa ręka modelki - a dokładniej pacha - po pierwsze dziwnie ułożona ręka po drugie dołożyłeś "niezbyt" retuszem. Natomiast na plus kolorki![]()
Trochę bardziej przy selekcji się przyłóż... Taka ilość podobnych kadrów z taką samą miną może znudzić skutecznie. Zmienia się praktycznie tylko ręka, przyłożona w różnych miejscach lub jej brak. Nuda tym razem. Po tytule oczekiwałem też czegoś bardziej ethnic - a tu marna stylizacja strasznie.
trochę nudno - 6 bardzo podobnych zdjęć z taką sama miną - wyraźnie znudzoną. numeru 6 juz zupełnie nie czaję - ta ręka to skąd się tam wzięła ? Wizjer Ci zaparował że nie widziałeś co robisz ?
No ale jest też plus tych zdjęc - ładna modelka.
Skontaktuj się z nami