z racji ze juz po 13 to mozna sie napic.
kadr z puszki, bez szopa, bez soku jablkowego w szklance, bez sztucznych kostek lodu - slowem czysta natura prosto do picia .. smacznego![]()
Szukaj
z racji ze juz po 13 to mozna sie napic.
kadr z puszki, bez szopa, bez soku jablkowego w szklance, bez sztucznych kostek lodu - slowem czysta natura prosto do picia .. smacznego![]()
Ostatnio edytowane przez FHR ; 25-11-2013 o 20:57 Powód: "ballentines"
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Jakim cudem nalałeś szklaneczkę z zamkniętej butelki?
Zdradź panie bo kurcze przydałoby się.
hahahaah wiedzialem - no butelka musia pelna pozostac bo takowe bylo zyczenie ... a ze mialem ci ja taka sama napoczeta to szklaneczke napelniwszy. niestety nie posiadam umiejetnosci nalewania z zamknietych pojemnikow .. fakt przydaloby sie![]()
Klasycznie - ale - bardzo brakuje wygaszenia bliku na lewym boku butelki. Bardziej pasowałby pasek szerokości 1/3 boku, przy przedniej krawędzi. No i chyba obiektywem bez shifta robione.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Technicznie super, klimat fajny, ale dla mnie ta szklanka wygląda trochę obco. No ale zakładam, że przy Twoim doświadczeniu nie był to przypadek. Trochę też chyba szkoda, przynajmniej z punktu widzenia marketingowego, że napis na szklance mało czytelny, ale to już czepiactwo. Dobra fota i tyle!![]()
A mnie się nie podoba. Po pierwsze na pozór odpowiedni kolor tła powoduje, że płyn w butelce zniknął. Dziwnie też wygląda jaśniejsza boczna ściana butelki. Po drugie rozbryzgi na ścianie szklanki są:
a) niedopracowane - bo występują tylko z jednej strony i to chyba na zewnątrz
b) jak żyję nie widziałem aby łiskacz tak się rozbryzgał - nawet jak go lać "z pianką"![]()
Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|
gdyby byl jeszcze bardziej czytelny to pozostalby juz tylko napis![]()
ale fota (a raczej jej siostra) poleciala do postprodukcji wiec jest szansa ze bedzie wyrazniejszy :P
ja widze pelna butelke ale ja optymista jestem :P
ja rowniez nie widzialem by jakikolwiek plyn sie tak rozbryzgiwal. moze dlatego ze to nie sa rozbryzgi tylko zroszona szklanka. w dobrej klasy restauracjach szklo przed podaniem sie chlodzi (chyba ze jest to brandy, koniak lub armagnac to wtedy sie je podgrzewa). Schlodzone odpowiednio szklo po wrzuceniu kostek lodu i nalaniu alkoholu lub drinka w zetknieciu z temperatura pokojowa pokrywa sie kroplami.Po drugie rozbryzgi na ścianie szklanki są:
a) niedopracowane - bo występują tylko z jednej strony i to chyba na zewnątrz
b) jak żyję nie widziałem aby łiskacz tak się rozbryzgał - nawet jak go lać "z pianką"![]()
to takie podstawy, o ktorych wie kazdy szanujacy sie poczatkujacy barman i kazdy szanujacy Klienta fotograf produktu![]()
Bardzo smakowicie - chyba się wieczorkiem uraczęAle faktycznie ta zamknięta butelka i napełniona szklanka zwiastowały cud nad Wartą i otwarcie nowych horyzontów, a tu... d*** zbita Panie!
![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Skontaktuj się z nami