Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: ballantines

Domyślnie ballantines

z racji ze juz po 13 to mozna sie napic.
    kadr z puszki, bez szopa, bez soku jablkowego w szklance, bez sztucznych kostek lodu - slowem czysta natura prosto do picia .. smacznego
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 25-11-2013 o 20:57 Powód: "ballentines"
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Jakim cudem nalałeś szklaneczkę z zamkniętej butelki?

Zdradź panie bo kurcze przydałoby się.

Domyślnie

hahahaah wiedzialem - no butelka musia pelna pozostac bo takowe bylo zyczenie ... a ze mialem ci ja taka sama napoczeta to szklaneczke napelniwszy. niestety nie posiadam umiejetnosci nalewania z zamknietych pojemnikow .. fakt przydaloby sie

Domyślnie

Klasycznie - ale - bardzo brakuje wygaszenia bliku na lewym boku butelki. Bardziej pasowałby pasek szerokości 1/3 boku, przy przedniej krawędzi. No i chyba obiektywem bez shifta robione.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Klasycznie - ale - bardzo brakuje wygaszenia bliku na lewym boku butelki. Bardziej pasowałby pasek szerokości 1/3 boku, przy przedniej krawędzi.
    tak zrobilem na poczatki.. ale jak zrobilem to okazalo sie ze mi sie nie podoba...i zrobilem na calosci... moze popatrze jeszcze i sie przekonam .. skoro twierdzisz ze byloby lepiej

Domyślnie

Technicznie super, klimat fajny, ale dla mnie ta szklanka wygląda trochę obco. No ale zakładam, że przy Twoim doświadczeniu nie był to przypadek. Trochę też chyba szkoda, przynajmniej z punktu widzenia marketingowego, że napis na szklance mało czytelny, ale to już czepiactwo. Dobra fota i tyle!

Domyślnie

A mnie się nie podoba. Po pierwsze na pozór odpowiedni kolor tła powoduje, że płyn w butelce zniknął. Dziwnie też wygląda jaśniejsza boczna ściana butelki. Po drugie rozbryzgi na ścianie szklanki są:
    a) niedopracowane - bo występują tylko z jednej strony i to chyba na zewnątrz
    b) jak żyję nie widziałem aby łiskacz tak się rozbryzgał - nawet jak go lać "z pianką"
    Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
    Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ecml Zobacz posta
    napis na szklance mało czytelny
    gdyby byl jeszcze bardziej czytelny to pozostalby juz tylko napis

ale fota (a raczej jej siostra) poleciala do postprodukcji wiec jest szansa ze bedzie wyrazniejszy :P

Cytat Zamieszczone przez Me_how Zobacz posta
    płyn w butelce zniknął
    ja widze pelna butelke ale ja optymista jestem :P
    Po drugie rozbryzgi na ścianie szklanki są:
    a) niedopracowane - bo występują tylko z jednej strony i to chyba na zewnątrz
    b) jak żyję nie widziałem aby łiskacz tak się rozbryzgał - nawet jak go lać "z pianką"
    ja rowniez nie widzialem by jakikolwiek plyn sie tak rozbryzgiwal. moze dlatego ze to nie sa rozbryzgi tylko zroszona szklanka. w dobrej klasy restauracjach szklo przed podaniem sie chlodzi (chyba ze jest to brandy, koniak lub armagnac to wtedy sie je podgrzewa). Schlodzone odpowiednio szklo po wrzuceniu kostek lodu i nalaniu alkoholu lub drinka w zetknieciu z temperatura pokojowa pokrywa sie kroplami.
    to takie podstawy, o ktorych wie kazdy szanujacy sie poczatkujacy barman i kazdy szanujacy Klienta fotograf produktu

Domyślnie

Bardzo smakowicie - chyba się wieczorkiem uraczę Ale faktycznie ta zamknięta butelka i napełniona szklanka zwiastowały cud nad Wartą i otwarcie nowych horyzontów, a tu... d*** zbita Panie!
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów