Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Themeforest - płatności

Wybrałem sobie motyw do WP i chciałem za niego zapłacić. Niestety nie posiadam karty debetowej/kredytowej, jedynie bankomatową - Visa z chipem. Mam konto na PayPal-u ale nigdy nie płaciłem, raczej odbierałem płatności. Jak mam to ogarnąć i zapłacić za motyw. Pomoże ktoś?
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    Wybrałem sobie motyw do WP i chciałem za niego zapłacić. Niestety nie posiadam karty debetowej/kredytowej, jedynie bankomatową - Visa z chipem. Mam konto na PayPal-u ale nigdy nie płaciłem, raczej odbierałem płatności. Jak mam to ogarnąć i zapłacić za motyw. Pomoże ktoś?
    Ja korzystałem z PayPala, jest to bardzo proste. Po wpłacie wchodzisz w http://themeforest.net/downloads i pobierasz to za co zapłaciłeś.
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

ale gdzie mam przelać $ dla themeforest? tzn. jak doładować swoje konto $ ?
    Ostatnio edytowane przez D_Z_I_A_D_E_K ; 23-11-2013 o 22:01

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

ale gdzie mam przelać $ dla themeforest?
    Inaczej, ja jak pamiętam musiałem przewalutować odpowiednią kwotę na PayPalu na $. Następnie przy wybieraniu płatności na themeforest klikasz na PayPal i tam się logujesz
    Może coś się zmieniło, ale generalnie tak to wyglądało.

Możesz też wcześniej sobie zasilić konto na themeforest, ale ja tak nie robiłem.
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
    Inaczej, ja jak pamiętam musiałem przewalutować odpowiednią kwotę na PayPalu na $. Następnie przy wybieraniu płatności na themeforest klikasz na PayPal i tam się logujesz
    Może coś się zmieniło, ale generalnie tak to wyglądało.

Możesz też wcześniej sobie zasilić konto na themeforest, ale ja tak nie robiłem.
    no właśnie chyba się zmieniło.
    Ze swojego konta na paypala muszę wysłaś $ przewalutować je, a potem z paypala do themeforest. Loguję się w themeforest, klikam paypal i prosi mnie o dodanie karty debetowej/kredytowej, której nie posiadam. Bezpośrednio z paypala mogę przesłać $ ale tylko na m@ila

Domyślnie

no właśnie chyba się zmieniło.
    Ze swojego konta na paypala muszę wysłaś $ przewalutować je, a potem z paypala do themeforest. Loguję się w themeforest, klikam paypal i prosi mnie o dodanie karty debetowej/kredytowej, której nie posiadam. Bezpośrednio z paypala mogę przesłać $ ale tylko na m@ila
    Jak chcesz, to zmień hasło, podaj mi je wraz z nickiem oraz wybranym motywem na PW, ja zapłacę ze swojego PayPala, a Ty mi później zwrócisz pieniądze w zł na konto.

Domyślnie

dzięki, nie wykluczam, że skorzystam z Twojej pomocy ale na razie spróbuję to jeszcze jakoś ogarnąć.

Domyślnie

dzięki, nie wykluczam, że skorzystam z Twojej pomocy ale na razie spróbuję to jeszcze jakoś ogarnąć.
    OK, jak coś to wal jak w dym.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
    OK, jak coś to wal jak w dym.
    dzięki

Domyślnie

Niestety nie posiadam karty debetowej/kredytowej, jedynie bankomatową - Visa z chipem.
    Jeżeli posiadasz Visę z chipem, nawet zwykłą visę electron to możesz zapłacić za ten motyw.

To co masz to właśnie karta debetowa (nie ma czegoś takiego jak karta bankomatowa). Piszesz dane z karty, numer, datę ważności, imię nazwisko i w miejscu gdzie będziesz miał CVV2 wpisujesz trzy cyferki które są na odwrocie karty - na końcu paska gdzie się podpisujesz.

Sprawdzone na visie z chipem, visie electron i master card na wielu transakcjach internetowych. I nie musisz bawić się w PayPala

BTW fajny motyw
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów