Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Domyślnie

Witam !

no i stalo sie !
    wiem ze to moze nie najlepszy wybor - ale na tiki mnei bylo stac .
    tym bardzie ze analogu uzywam glownie raz do roku - na plenerze fotograficzny na ktory jezdze od lat - a poza tym operuje cyfra !

kupilem , choc jeszcze nie mam w rekach (odbiram w sobote w Wa-wie), Nikona F60 + Nikkor 35-80 + Sigma 75-300
    i wydaje mi sie ze w sumie to dobry wybor jak na parat rezerwowy i uzupelniajacy !
    .... pewna beda tacy co powiedza "jakie badziewie kupilem..." , ale czasami trzeba mierzyc mozliwosci na sily, zamiary i mozliwosci w szczegolnosci jak sie wydalo mase kasy na "cyfrowa przyjemnosc" pod tytulem D50 !!

pozdrawiam i raz jeszcze dziekuje za pomocne slowa !

Domyślnie

no... od Twojego canona eos50 skoczyles lekko w dół - osobiscie przy malych funduszach wybralem 801 i szoda że podobnie nie postąpiles.
    Ale skoro to body zapasowe to na bank będzisz zadowolony..

a badziew to to nie jest bo co nikon to nikon

Domyślnie

pigol: witaj w klubie F60

btw: instrukcji tez potrzebujesz?

kontakt w stopce i profilu, jakby co.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Oszczędny w słowach Awatar Pafff
    Miasto
    Osiny k. Częstochowy

Domyślnie

Hej, sory że odkopuje temat ale nie mogę stworzyć posta bo jestem nowy. Więc tak chce sobie kupić aparat analogowy Nikon F-301, nie wiem jak go zobaczyć żeby wyłapać szczegóły że może nie działać albo mieć nie sprawna opcję. Dziękuję i przepraszam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M.Szabelski Zobacz posta
    Słuchajcie, a ile wytrzymują te cztery paluszki w F 301 (ale on jest zajefajny!!!)? Można zasilać go akumulatorkami?
    Wieczność. To problem twoich spadkobierców.

Popieram myśl, ze lepszy 301 z fantastycznym wizjerem, niż dziwaczny niepełnosprawny AF F501.
    Zrobiłem 301-ką wiele rolek, migawka padła po odłożeniu na półkę na 2 lata.

PS. Nie wiem jak 501 ale 301 MA AE-locka (zatrzymywanie ekspozycji) , bardzo często tego używałem.
    Ostatnio edytowane przez JacekCz ; 23-11-2013 o 18:52
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Domyślnie

Drugi raz dzisiaj piszę, że 301 to badziewie jakich mało, nawet EM jest lepiej zbudowany o bateriach nie wspomnę...
    F60 będzie sprawny zawsze, F90 to klasa sama w sobie, czasem można trafić niedrogo FE i te modele mają u mnie emeryturę dozywotnią: zepsutych nie widziałem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igg Zobacz posta
    Drugi raz dzisiaj piszę, że 301 to badziewie jakich mało, nawet EM jest lepiej zbudowany o bateriach nie wspomnę...
    Zauważyłeś, że nadal nic nie powiedziałeś?

Cytat Zamieszczone przez igg Zobacz posta
    F60 będzie sprawny zawsze, F90 to klasa sama w sobie, czasem można trafić niedrogo FE i te modele mają u mnie emeryturę dozywotnią: zepsutych nie widziałem.
    A ja widziałem zepsute F90. Może mało widziałeś?
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Domyślnie

Może, piszę o swoich doświadczeniach, które to stawiają f301 na szarym końcu różnych nikonów które używałem.
    Z wyglądu 301 jest całkiem ładny...

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów