Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 48

Domyślnie

Mialem w rękach w niedziele 301 za ok. 200zł, w stanie raczej niezłym, ale zdradzającym swój wiek. I był to jedyny 301 jaki był w stodole, za to 601 widziałem z tuzin...
    wybieram inne systemy

Domyślnie

montini - do czego zmierzasz?
    Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
    fanaberiafoto.eu

Domyślnie

nic, tylko sobie pluje w brodę, że nie wziąłem tego co był i nie schowałem do swojej torby
    wybieram inne systemy

Domyślnie

Teraz rozumiem
    Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
    fanaberiafoto.eu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bobroy
    Też się zastanawiam nad drugim korpusem. W tej chwili mam F90x i chciałbym kupić jakiś rezerwowy. Po przeczytaniu jednego z wątków zastanawiam się nad F70 i FE2. Wiadomo, że nie ma co porównywać obu modeli, to i nie ta epoka i możliwości. Generalnie ma to być korpus rezerwowy w razie gdyby.. albo z innym filmem. Korci mnie ten FE2, choć jego cena na Allegro jest niemała.
    Fotografuję przyrodę, krajobrazy, architekturę, jednym słowem nic co ucieka na drzewo
    W sierpniu wybieram się do Gruzji i mimo wszystko chciałbym mieć większą pewność zrobienia zdjęć.

Patrzę w wizjer lewym okiem i czy ten FE2 nie wydziobie mi drugiego oka?
    bierz f801s ... jest bardzo podobny do f90, czyli do niczego sie nie będziesz musiał przyzwyczajać... a sprzęt naprawde dobry! do tewgo teraz na allegro leży tego masa za śmieszne pieniądze!
    pozdrawiam

Domyślnie

Serdecznie witam i pozdrawiam !

Jestem po raz pierwszy na forum !
    I od razu mam prosbe do doswiadczonych uzytkownikow Nikona !
    Zgodnie z tematem topicu - potyrzebuje pomocy w wyborze aparatu analogowego !

Nie fotografuje od dzisiaj - to moja pasja od kilkudziesieciu lat .
    Do tej pory zawsze uzywalem Canona (mam zestaw do sprzedania !) ale postanowilem z roznych wzgledow zmienic calkowice system i przesiasc sie na Nikona !
    o ile oczywiscie uda mi sie sprzedac to co mam Canona !
    Niestety nie dysponuje zbyt wielka iloscia wolnej gotowki - wiec musze sie ograniczyc do aukcji interenetowych i sprzetu uzywanego !
    Co wybrac ???
    (zeby uscislic do tej pory pracowalem najpierw na Canonie Eos 5 potem przesiadka na Eosa 50 - lepsze i mocniejsze zasilanie) ...
    kompletnie nie wiem o co chodzi w systemie Nikona, jakie modele sa lepsze a jakie slabsze (nie znam chronologii nazw !)
    prosze o jakies porady !
    lubie mocne i trwale aparaty od ktorych "boli reka" - moze ktos ma cos ciekawego do zaproponowania !???

przepraszam ze powtarzam swoj post - ale chcailby z jakiegokolwiek zrodla uzyskac jakies info

Domyślnie

f90x Wydaje mi się, że to propozycja w sam raz!
    tu troszkę specyfikacji do f90x :

http://www.mir.com.my/rb/photography...90/f90spec.htm

a jak masz więcej kaski to F100 :

http://www.mir.com.my/rb/photography...0/f100spec.htm

Domyślnie a ja polecam mojego ulubieńca

Możesz poszukać 801s. Jest pancerny, kosztuje około 8 stów z podstawowym (i kiepskim) opiektywem 35 - 80

[ Dodano: Czw 13 Lip, 2006 ]
    o b i e k t y w e m
    wszystko ze zmęczenia

Domyślnie

Witam !!!

Bardzo dziekuje za dobre rady !!!!

pozdrawiam

Domyślnie Re: a ja polecam mojego ulubieńca

Cytat Zamieszczone przez mohnatz
    Możesz poszukać 801s. Jest pancerny, kosztuje około 8 stów z podstawowym (i kiepskim) opiektywem 35 - 80

[ Dodano: Czw 13 Lip, 2006 ]
    o b i e k t y w e m
    wszystko ze zmęczenia
    nie no znacznie taniej się go wyrwie wiem bo sam mam
    za 7stów wyrwałem z nikkorem 28-85 w świetnym stanie

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów