Mialem w rękach w niedziele 301 za ok. 200zł, w stanie raczej niezłym, ale zdradzającym swój wiek. I był to jedyny 301 jaki był w stodole, za to 601 widziałem z tuzin...
Szukaj
Mialem w rękach w niedziele 301 za ok. 200zł, w stanie raczej niezłym, ale zdradzającym swój wiek. I był to jedyny 301 jaki był w stodole, za to 601 widziałem z tuzin...
wybieram inne systemy
montini - do czego zmierzasz?
Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
fanaberiafoto.eu
nic, tylko sobie pluje w brodę, że nie wziąłem tego co był i nie schowałem do swojej torby![]()
wybieram inne systemy
Teraz rozumiem![]()
Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
fanaberiafoto.eu
bierz f801s ... jest bardzo podobny do f90, czyli do niczego sie nie będziesz musiał przyzwyczajać... a sprzęt naprawde dobry! do tewgo teraz na allegro leży tego masa za śmieszne pieniądze!Zamieszczone przez bobroy
pozdrawiam
Serdecznie witam i pozdrawiam !
Jestem po raz pierwszy na forum !
I od razu mam prosbe do doswiadczonych uzytkownikow Nikona !
Zgodnie z tematem topicu - potyrzebuje pomocy w wyborze aparatu analogowego !
Nie fotografuje od dzisiaj - to moja pasja od kilkudziesieciu lat .
Do tej pory zawsze uzywalem Canona (mam zestaw do sprzedania !) ale postanowilem z roznych wzgledow zmienic calkowice system i przesiasc sie na Nikona !
o ile oczywiscie uda mi sie sprzedac to co mam Canona !
Niestety nie dysponuje zbyt wielka iloscia wolnej gotowki - wiec musze sie ograniczyc do aukcji interenetowych i sprzetu uzywanego !
Co wybrac ???
(zeby uscislic do tej pory pracowalem najpierw na Canonie Eos 5 potem przesiadka na Eosa 50 - lepsze i mocniejsze zasilanie) ...
kompletnie nie wiem o co chodzi w systemie Nikona, jakie modele sa lepsze a jakie slabsze (nie znam chronologii nazw !)
prosze o jakies porady !
lubie mocne i trwale aparaty od ktorych "boli reka" - moze ktos ma cos ciekawego do zaproponowania !???
http://www.mir.com.my/rb/photography...90/f90spec.htm
a jak masz więcej kaski to F100 :
http://www.mir.com.my/rb/photography...0/f100spec.htm
Możesz poszukać 801s. Jest pancerny, kosztuje około 8 stów z podstawowym (i kiepskim) opiektywem 35 - 80
[ Dodano: Czw 13 Lip, 2006 ]
o b i e k t y w e m
wszystko ze zmęczenia
Witam !!!
Bardzo dziekuje za dobre rady !!!!
pozdrawiam
nie no znacznie taniej się go wyrwieZamieszczone przez mohnatz
wiem bo sam mam
![]()
za 7stów wyrwałem z nikkorem 28-85 w świetnym stanie
Skontaktuj się z nami