Szukaj
7 mega jest
Cały set fajny jedynie 1 jak dla mnie odpada, dziewczyna za mocno się zgarbiła
Również odpada dla mnie 1, a 7 jest bardzo fajna. Bardzo podoba mi się ten pomysł osadzenia tej modelki tak ubranej w wielkomiejskiej scenerii. Trochę nie pasuje mi jednak ta opcja z długą suknią, a dokładniej z tą maską. Podejrzewam, że miałeś na myśli tutaj jakieś połączenie, wykorzystanie jej do wspólnej myśli przewodniej całości, ale do mnie to nie trafiło. No ale sowartowi się podoba
Zdradzisz czym świeciłeś 7?
D80 + Sigma 17-70/2.8-4.5 + SB-700 | http://www.flickr.com/photos/anghan/
Jak dla mnie bardzo ciekawy set. Podoba mi się sceneria oraz oświetlenie. Nie wiem natomiast dlaczego zdjęcia są tak pomieszane?
Zastanawia mnie też rozmycie (bokeh) jest taki... niespokojnyw sumie to podoba mi się ale ciekawi mnie jaki obiektyw tak robi.
aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio
4 i 6 są super, tylko ta maska zamiast urozmaicać, to przeszkadza trochę. Świetna ta panorama jednak jest. Zdjęcia przy metrze, są mocno niespójne i mi słabo podeszły. Maksymalna klarowność tła, zbytnio odstaje od modelki i mamy dwa odrębne elementy, słabo ze sobą zgrane. Przy tak podanym tle, widziałbym inną stylizację po prostu. Nie tak matową, pełną detali - a bardziej wieczorową. W 3 - zabrakło wiele do pełni szczęścia - to nie ten poziom.
Skontaktuj się z nami