Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Y a s m i n .

Domyślnie Y a s m i n .

czesc, kilka z ostatniej wspolpracy z Yasmin i Jane .

model: Yasmin Jess
    mua & hair: Jane McBennet
    photographer: www.facebook.com/ariel.krysztofiak

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.

Domyślnie

7 mega jest
    Cały set fajny jedynie 1 jak dla mnie odpada, dziewczyna za mocno się zgarbiła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    7 mega jest
    Cały set fajny jedynie 1 jak dla mnie odpada, dziewczyna za mocno się zgarbiła
    Również odpada dla mnie 1, a 7 jest bardzo fajna. Bardzo podoba mi się ten pomysł osadzenia tej modelki tak ubranej w wielkomiejskiej scenerii. Trochę nie pasuje mi jednak ta opcja z długą suknią, a dokładniej z tą maską. Podejrzewam, że miałeś na myśli tutaj jakieś połączenie, wykorzystanie jej do wspólnej myśli przewodniej całości, ale do mnie to nie trafiło. No ale sowartowi się podoba

Zdradzisz czym świeciłeś 7?
    D80 + Sigma 17-70/2.8-4.5 + SB-700 | http://www.flickr.com/photos/anghan/

Domyślnie

Jak dla mnie bardzo ciekawy set. Podoba mi się sceneria oraz oświetlenie. Nie wiem natomiast dlaczego zdjęcia są tak pomieszane?
    Zastanawia mnie też rozmycie (bokeh) jest taki... niespokojny w sumie to podoba mi się ale ciekawi mnie jaki obiektyw tak robi.
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Domyślnie

4 i 6 są super, tylko ta maska zamiast urozmaicać, to przeszkadza trochę. Świetna ta panorama jednak jest. Zdjęcia przy metrze, są mocno niespójne i mi słabo podeszły. Maksymalna klarowność tła, zbytnio odstaje od modelki i mamy dwa odrębne elementy, słabo ze sobą zgrane. Przy tak podanym tle, widziałbym inną stylizację po prostu. Nie tak matową, pełną detali - a bardziej wieczorową. W 3 - zabrakło wiele do pełni szczęścia - to nie ten poziom.

Uprawnienia umieszczania postów