Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

W moich rękach poprzednio z D90 w zakresie przysłon 1,8-2,8 kapryśny, nie zawsze trafiał. Od 2,8 wzwyż bez zarzutu.

Obecnie z D7100 lepiej, ale czasem się gubi na skrajnych polach AF. To ostatnie nie dzieje się jednak konkretnie tylko w przypadku tego obiektywu, z innymi też się zdarza. Nigdy nie był kalibrowany z żadnym z wymienionych korpusów.
    D7100, kilka obiektywów, statyw, głowica i flash
    "Wiedza daje pokorę wielkiemu, dziwi przeciętnego, nadyma małego" - Lew Tołstoj

Domyślnie

moj 35 1.8 wraz z D90 dzialal wysmienicie w calym zakresie.
    Ale moj egzemplarz byl kupiony w B&H w NYC i numer seryjny zaczynal sie na US...

Domyślnie

Ja kupiłem N35 w ciemno w FJ jeszcze w czasach gdy nie wiedziałem o konieczności testowania szkieł przed zakupem
    Działało perfekcyjnie od pełnej dziury na każdej odległości.

Wymieniłem je na N50 - tu totalna tragedia, szkło ostre po mocnym domknięciu.

Wymieniłem na S30 i to szkło zostanie ze mną do zmiany na FX - ostre, szybkie, pięknie kontrastowe.
    Czarny pasek na żółto haftowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cezet Zobacz posta
    Ja kupiłem N35 w ciemno w FJ jeszcze w czasach gdy nie wiedziałem o konieczności testowania szkieł przed zakupem
    Działało perfekcyjnie od pełnej dziury na każdej odległości.

Wymieniłem je na N50 - tu totalna tragedia, szkło ostre po mocnym domknięciu.

Wymieniłem na S30 i to szkło zostanie ze mną do zmiany na FX - ostre, szybkie, pięknie kontrastowe.
    A to s30 t0 1.4 tak?

Domyślnie

Zgadza się.
    Używane można kupić za 800-900zł a szkło jest moim zdaniem o niebo lepsze od N35
    Czarny pasek na żółto haftowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cezet Zobacz posta
    Zgadza się.
    Używane można kupić za 800-900zł a szkło jest moim zdaniem o niebo lepsze od N35
    Nowe zaś 1500 i chyba na to postawie

Domyślnie

A ma ktoś jeszcze ta sigmę 30

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów