Close

Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 166

Wątek: kroplowo

Domyślnie

Wszyscy na kolana ! Mistrz ... jak kryształowa kropla ... normalnie mistrz ! Jestem pod wrażeniem ! Kurde być tutaj w takim towarzystwie ... bardzo zacnie
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Twoje krople miażdżą mimo "making of" nie wiem jak to jest zrobione w TAKIEJ jakości!!! Chylę czoła!

Domyślnie

Niesamowite - aż samemu chce się spróbować... tylko po co się zrażać

Domyślnie

Ciemno coraz wczesniej, brzydko, pada częściej niż słońce świeci. TO jeśli mam łazic po deszczu, to wolę wode w innej formie

62. Zwykle czyszczę foto ze zbednych plamek bryzgajacej wody , albo jak zachlapie mi plexi służącą za tło. Tym razem zostawiłem, bo te kropki jakby dopełniły całości.
    Ostatnio edytowane przez Jarek78 ; 10-11-2013 o 04:19
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Uprzedzając pytania - tak, to nadal zdjęcia a uzycie fotoszopa raczej do równego kadrowania i usunięciu syfów które się wkradly w obrazy (drobne kropelki przy kolizjach, syf na matrycy (F16-22 jednak jest bezlitosna). Do tego ostrośc i czasem nasycenie koloru. Reszta "pjur" foto, jak to ostatnio Nikon głosi.

63. Tak, wiem wiem, reklama "Unimil"

64.

65.

66.

67.
    Ostatnio edytowane przez Jarek78 ; 13-11-2013 o 01:28
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Jarek nie rozwalaj systemu
    Wszystkie boskie a ostatnie dodatkowo cudne.

Muszę zamówić u Ciebie choinkę na święta
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Paweł./ choinki na razie nie mam, walczę z płynem żeby mi sie fajnie rozrywał w trakcie kolizji ale musze odpowiednio dobrać ilośc proszku i wody.

Na razie uracz sie kwiatopodobna kompozycją...

68.
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Świetnie opanowałeś te kropelki, czarujesz Panie, czarujesz.
    Jak się sprawuje TF-1 ???

Domyślnie

Kosmos! Piękna robota.

Domyślnie

Są partacze, rzemieślnicy, artyści i cudotwórcy. Bawiąc się dajesz radość innym. Niskie Ukłony, również za to że dzielisz się wiedzą z innymi.

Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów