Szukaj
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
cuda, Panie, cuda.
Wielki szacunek dla techniki i warsztatu jaki prezentujesz.
Duże brawa na stojąco i podziękowania za dzielenie się doświadczeniem .
Ale to co piszesz, woła o pomstę do nieba:
To jakbyś pisał: jeżdzę swoim Ferrari 60km/h bo szkoda mi silnika.................
Taki sprzęt rodem z najwyższej półki, był wielokrotnie testowany w ekstremalnych warunkach i uwierz mi, to nie od serii zdjęć siadają migawki.
Więcej nie napiszę bo mnie znów ekolodzy zbanują na pół roku.
O, Lechu wrócił.Brakowało tu Ciebie.
Krzysztof Paszkiewicz
Cudo
Fajnie się to ogląda
I oczywiście gratulacje umiejętności-arcydzieła![]()
Z tymi kroplami to jak z płatkami śniegu. Każdy kadr staje się niepowtarzalny.
Świetna technika, świetne wykonanie i uparte (w pozytywnym sensie) drążenie tematu, jak widać z owocnym skutkiem. Gratuluję!
Piękne figury z pięknymi kolorami.
Mistrzostwo i tyle w temacie.
No kurcze... wydawało mi się, że wszystko już w fotografii widziałem, pomysły itd., a tu okazuje się, że nie.Akurat takiego rozwinięcia w takie formy ..noo jak tu ktoś napisał z kolegów ładnie.. magia magia
Podziwiam.
![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Skoro uzyskuję zamierzony efekt przy uzyciu 4-6 klatek to po co mam sie bawic kilkudziesięcioma zdjęciami w serii? Dla udowodnienia sobie, że sprzet jest z najwyższej półki? Czy że będzie pracować w ekstremalnych warunkach? Sorry ale to troche jakbym posadził modela w studiu i robiac portret powiedział mu - wiesz, ale ja ci zrobie portret wyzwalajac serie 10000 klate na sek. Jaki sens?
A propos kropel - gdyby ktos był zainteresowany kontrolerem do kropel, ale nie tylko bo może posłuzyc on też do wyzwalania migawki poprzez dzwiek (pekajace balony, wystrzelony pocisk) - oczywiscie dokladając dodatkowe elementy itd itd to prosze na priv. Mam obecnie 2 takie i zapewne jeden będzie na sprzedaż.
72.
Viva les cycki
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Skontaktuj się z nami