Close

Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 166

Wątek: kroplowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dareksad Zobacz posta
    Świetnie opanowałeś te kropelki, czarujesz Panie, czarujesz.
    Jak się sprawuje TF-1 ???
    Darku, nie mialem jeszcze kiedy tak na psokojnie sie pobawic. Daje radę ale statyw okazuje sie bardzo pomocny. Chcialbym kiedys wybrać sie na jakies ptakołowy i wtedy sprawdzić .

tymczasem:

69

70.

71
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

cuda, Panie, cuda.

Domyślnie

Ech , nie mam kiedy ostatnio kroplić, trzeba bedzie sie zebrc i cos nowego dodać

Na razie jeszcze takich troche "klasycznych"

72.

73.

74.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Wielki szacunek dla techniki i warsztatu jaki prezentujesz.
    Duże brawa na stojąco i podziękowania za dzielenie się doświadczeniem .

Ale to co piszesz, woła o pomstę do nieba:

Cytat Zamieszczone przez Jarek78 Zobacz posta
    Ja wyzwalam 2-3-4 razy... serii nie robie bo migawki mi szkoda..
    To jakbyś pisał: jeżdzę swoim Ferrari 60km/h bo szkoda mi silnika.................

Taki sprzęt rodem z najwyższej półki, był wielokrotnie testowany w ekstremalnych warunkach i uwierz mi, to nie od serii zdjęć siadają migawki.

Więcej nie napiszę bo mnie znów ekolodzy zbanują na pół roku.

Domyślnie

O, Lechu wrócił. Brakowało tu Ciebie.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cudo
    Fajnie się to ogląda
    I oczywiście gratulacje umiejętności-arcydzieła
    D70 + N18-105VR + N35/1.8G + SB-600
    Helios 44M-7/2 + Jupiter 135/3.5

Domyślnie

Z tymi kroplami to jak z płatkami śniegu. Każdy kadr staje się niepowtarzalny.
    Świetna technika, świetne wykonanie i uparte (w pozytywnym sensie) drążenie tematu, jak widać z owocnym skutkiem. Gratuluję!
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Piękne figury z pięknymi kolorami.
    Mistrzostwo i tyle w temacie.

Domyślnie

No kurcze... wydawało mi się, że wszystko już w fotografii widziałem, pomysły itd., a tu okazuje się, że nie. Akurat takiego rozwinięcia w takie formy ..noo jak tu ktoś napisał z kolegów ładnie.. magia magia Podziwiam.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hlynur Zobacz posta

Taki sprzęt rodem z najwyższej półki, był wielokrotnie testowany w ekstremalnych warunkach i uwierz mi, to nie od serii zdjęć siadają migawki.

Skoro uzyskuję zamierzony efekt przy uzyciu 4-6 klatek to po co mam sie bawic kilkudziesięcioma zdjęciami w serii? Dla udowodnienia sobie, że sprzet jest z najwyższej półki? Czy że będzie pracować w ekstremalnych warunkach? Sorry ale to troche jakbym posadził modela w studiu i robiac portret powiedział mu - wiesz, ale ja ci zrobie portret wyzwalajac serie 10000 klate na sek. Jaki sens?

A propos kropel - gdyby ktos był zainteresowany kontrolerem do kropel, ale nie tylko bo może posłuzyc on też do wyzwalania migawki poprzez dzwiek (pekajace balony, wystrzelony pocisk) - oczywiscie dokladając dodatkowe elementy itd itd to prosze na priv. Mam obecnie 2 takie i zapewne jeden będzie na sprzedaż.

72.
    Viva les cycki
    Nikon 1800 (s)

Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów