Wszyscy na kolana ! Mistrz ... jak kryształowa kropla ... normalnie mistrz ! Jestem pod wrażeniem !Kurde być tutaj w takim towarzystwie ... bardzo zacnie
![]()
Szukaj
Wszyscy na kolana ! Mistrz ... jak kryształowa kropla ... normalnie mistrz ! Jestem pod wrażeniem !Kurde być tutaj w takim towarzystwie ... bardzo zacnie
![]()
Panerai vel Eliot Capone
Twoje krople miażdżą mimo "making of" nie wiem jak to jest zrobione w TAKIEJ jakości!!! Chylę czoła!
Niesamowite - aż samemu chce się spróbować... tylko po co się zrażać![]()
Ciemno coraz wczesniej, brzydko, pada częściej niż słońce świeci. TO jeśli mam łazic po deszczu, to wolę wode w innej formie
62. Zwykle czyszczę foto ze zbednych plamek bryzgajacej wody , albo jak zachlapie mi plexi służącą za tło. Tym razem zostawiłem, bo te kropki jakby dopełniły całości.
Ostatnio edytowane przez Jarek78 ; 10-11-2013 o 04:19
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Uprzedzając pytania - tak, to nadal zdjęcia a uzycie fotoszopa raczej do równego kadrowania i usunięciu syfów które się wkradly w obrazy (drobne kropelki przy kolizjach, syf na matrycy (F16-22 jednak jest bezlitosna). Do tego ostrośc i czasem nasycenie koloru. Reszta "pjur" foto, jak to ostatnio Nikon głosi.
63. Tak, wiem wiem, reklama "Unimil"
64.
65.
66.
67.
Ostatnio edytowane przez Jarek78 ; 13-11-2013 o 01:28
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Jarek nie rozwalaj systemu
Wszystkie boskie a ostatnie dodatkowo cudne.
Muszę zamówić u Ciebie choinkę na święta![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Paweł./ choinki na razie nie mam, walczę z płynem żeby mi sie fajnie rozrywał w trakcie kolizji ale musze odpowiednio dobrać ilośc proszku i wody.
Na razie uracz sie kwiatopodobna kompozycją...
68.
Nikon 1800 (s)
Świetnie opanowałeś te kropelki, czarujesz Panie, czarujesz.
Jak się sprawuje TF-1 ???
Kosmos! Piękna robota.
Są partacze, rzemieślnicy, artyści i cudotwórcy. Bawiąc się dajesz radość innym. Niskie Ukłony, również za to że dzielisz się wiedzą z innymi.
Skontaktuj się z nami