Szukaj
Zdjęcia się nie ładują. Popraw, to ocenimy.
Już się ładują. Jedynie ósemka się broni choć trzeba by ją rozjaśnić reszta nie dociera do mnie
Pozdrawiam!
D90 | N35 | S10-20
<a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>
Który rocznik, jaki przebieg i jakieś zdjęcia w środku zrób. Ile chcesz za to badziewie ?
Ja widzę abstarkcyjny kadr w dwójce - ale samego przetłoczenia na masce - żadnych plastików i innych elementów - tylko blacha z przetłoczeniem i tymi kropelkami. Pochodzi mi też 7 ale mogło być zrobione z bardziej ugiętych kolan
I jestem za Borbetem - za ciemno na tych fotkach.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
aaaa tam się nie znacie....
śliczne kropelki! czym robione ?
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
Kurcze, mi się nie ładują zdjęcia więc nie wiem co Wy tu krytykujecie
Ciemność wynika z tego faktu, iż na jasnych kadrach nie widać kropelek, serio. Więc to był zabieg konieczny. A tak też po części się złożyło bo było dość ciemno i mżawka.
Badziewie? No halo. Igiełka!
Specjalnie wchodziłem na schody, żeby być wyżej (na równi stopami z dachem) po to by dach był widoczny.
No nareszcie ktoś się znaKropelki oczywiście deszczyk zrobił. A obiektyw to 18-135 + 35.
Powinny być większe czy jak?
1 i 3 są z pozoru podobne. Zauważ ten niuans linii nadwoziaNa 1 opływowy bolid, a na 3 żelazko jak w Matizie hehe. Klamka ucięta? Nawet tego nie zauważyłem w amoku tworzenia
Ogólnie kadry wydały mi się dość nietuzinkowe ale ja mało oglądam i mogę się mylićSpontan był. Natomiast widzę jednoznaczną opinię, że za ciemno. Uzasadniłem to lepszą fakturą w odbiorze ale może przy lepszej pogodzie (jakiej?) kropelki są lepiej widoczne?
red light, dark room...
Dobra kropelke na furce poznasz po jej ksztalcie - plaskacze sa be, im blizej kuli tym lepiej![]()
To tak jak z pośladkami u kobiet
Coś takiego?
Fotka z netu.
red light, dark room...
Skontaktuj się z nami