Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Kropelki na foce.

Z dedykacją dla Strusia i Shaolina Zupełnym przypadkiem, zupełnie przy okazji... A, że wypastowane to pod ocenę krople i kadry:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.
    red light, dark room...

Domyślnie

Zdjęcia się nie ładują. Popraw, to ocenimy.

Domyślnie

Już się ładują. Jedynie ósemka się broni choć trzeba by ją rozjaśnić reszta nie dociera do mnie

Pozdrawiam!
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Który rocznik, jaki przebieg i jakieś zdjęcia w środku zrób. Ile chcesz za to badziewie ?

Domyślnie

Ja widzę abstarkcyjny kadr w dwójce - ale samego przetłoczenia na masce - żadnych plastików i innych elementów - tylko blacha z przetłoczeniem i tymi kropelkami. Pochodzi mi też 7 ale mogło być zrobione z bardziej ugiętych kolan
    I jestem za Borbetem - za ciemno na tych fotkach.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

aaaa tam się nie znacie....

śliczne kropelki! czym robione ?
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bart1 Zobacz posta
    Deszczem... I kropelki srednie, ale pewnie przed moimi/strusiowymi naukami bylo gorzej

Ciemno, 1 i 3 zbyt podobne, w 6 dziwnie ucieta klamka. Takie jakies... Przyjmijmy, ze jestem neutralnie nastawiony

Domyślnie

Kurcze, mi się nie ładują zdjęcia więc nie wiem co Wy tu krytykujecie

Cytat Zamieszczone przez Borbet Zobacz posta
    Już się ładują. Jedynie ósemka się broni choć trzeba by ją rozjaśnić reszta nie dociera do mnie
    Ciemność wynika z tego faktu, iż na jasnych kadrach nie widać kropelek, serio. Więc to był zabieg konieczny. A tak też po części się złożyło bo było dość ciemno i mżawka.

Cytat Zamieszczone przez Lena&TheShadow Zobacz posta
    Który rocznik, jaki przebieg i jakieś zdjęcia w środku zrób. Ile chcesz za to badziewie ?
    Badziewie? No halo. Igiełka!

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Pochodzi mi też 7 ale mogło być zrobione z bardziej ugiętych kolan
    Specjalnie wchodziłem na schody, żeby być wyżej (na równi stopami z dachem) po to by dach był widoczny.

Cytat Zamieszczone przez bart1 Zobacz posta
    aaaa tam się nie znacie....

No nareszcie ktoś się zna Kropelki oczywiście deszczyk zrobił. A obiektyw to 18-135 + 35.

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Deszczem... I kropelki srednie, ale pewnie przed moimi/strusiowymi naukami bylo gorzej

Ciemno, 1 i 3 zbyt podobne, w 6 dziwnie ucieta klamka. Takie jakies... Przyjmijmy, ze jestem neutralnie nastawiony
    Powinny być większe czy jak?
    1 i 3 są z pozoru podobne. Zauważ ten niuans linii nadwozia Na 1 opływowy bolid, a na 3 żelazko jak w Matizie hehe. Klamka ucięta? Nawet tego nie zauważyłem w amoku tworzenia

Ogólnie kadry wydały mi się dość nietuzinkowe ale ja mało oglądam i mogę się mylić Spontan był. Natomiast widzę jednoznaczną opinię, że za ciemno. Uzasadniłem to lepszą fakturą w odbiorze ale może przy lepszej pogodzie (jakiej?) kropelki są lepiej widoczne?
    red light, dark room...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dobra kropelke na furce poznasz po jej ksztalcie - plaskacze sa be, im blizej kuli tym lepiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Dobra kropelke na furce poznasz po jej ksztalcie - plaskacze sa be, im blizej kuli tym lepiej
    To tak jak z pośladkami u kobiet

Coś takiego?
    Fotka z netu.
    red light, dark room...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów